Boek nu een tour met Captain Goodlife!

Ben je een echte avonturier en ben je gefascineerd door grotten, natuur en ship wrecks? Dan moet jij mee op de boot met Captain Goodlife! Hij brengt jou, samen met zijn dochter, langs drie hele mooie plekken op Curaçao waar je normaal niet zo snel zou komen!

Praktische informatie

Kosten: 50 gulden (€25) cash betalen!
Openingstijden: iedere dag behalve maandag om 13:00 uur en 15:00
Parkeergelegenheid: ja
Faciliteiten: gelegenheid om drinken te kopen
Adres: Santa Cruz Socials: Klik hier!

Captain Goodlife

Santa Cruz

Santa Cruz is een strandje gelegen bij Westpunt. Op dit mooie strandje kan je heerlijk met vrienden heen en BBQ’en! Het is een super mooi stukje natuur. Er zijn picknicktafels hier met parasols eraan vast. Sper leuk om hier dus een middag/avondje te picknicken of zonsondergang te bekijken! Het strand vraagt geen entree of verdere kosten. Er zijn ook geen bedjes aanwezig, wel mag je zelf stoeltjes of dergelijke meenemen. En wat is het bijzondere van dit strandje? Er woont hier een man die dagelijks boottochten organiseert langs mooie grotten die bij Santa Cruz liggen.

Captain Goodlife

Aan de linkerkant van het strandje zie je een huisje staan, dit is de woning van captain Goodlife. Dagelijks organiseert deze man boottochten waarbij je langs 3 bezienswaardigheden vaart en snorkelt. Om 1 en 3 uur vertrekt de boot, reserveren kan niet, kom dus niet al te laat aan.

Eerste stop: eenmaal op de boot vaart Captain Goodlife naar het eerste stoppunt. Dat is de Blauwe Kamer. Dit is een onder water grot waar je in kan zwemmen en snorkelen. Dit geeft een super mooi uitzicht en de onderwaterwereld is hier ook adembenemend mooi.

Tweede stop: de tweede stop is geen grot, maar een scheepswrak. Samen met zijn vader heeft Captain Goodlife deze boot neergelegd, het is een grote lange boot maar je ziet wel alleen de onderkant.

Derde stop: de derde stop zijn de boeddha grotten. Dit zijn 2 grote inhammen in de rotsen waar je in kwam zwemmen. (zie foto linksonder) Ook hier is de onderwaterwereld super mooi en kan je heel erg gaaf snorkelen.

Goed om te weten

Een paar dingen die goed zijn om te weten als je met deze boottocht meewilt, zijn:

  1. Je kan niet reserveren, heb dus een back-up plan als je niet met de boot mee kan. Wel kun je om 3 uur nog een keer proberen.
  2. Breng cash, je kan alleen cash betalen!
  3. Breng je eigen snorkels, je kan geen snorkels huren of etc.
  4. Smeer je goed in. Je gaat op het midden van de dag zwemmen dus de zon is heel erg fel!

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage of werk op Curaçao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media