Activiteit Curacao ChiChi schilderen

Bon Tardi (Goededag)! Vandaag heb ik (Loïs) een hele leuke activiteit op Curacao mogen doen! Ik ging namelijk een Chichi beeldje schilderen!! Ik neem jullie mee in mijn dag en laat jullie zien wat ik precies gedaan heb. Hieronder vind je eerst wat praktische informatie.

Praktische informatie
Entree: Gratis
Kosten workshop: €10,- (Excl. Chichi)
Kosten kleine Chichi: €25,-
Kosten medium: €75,-
Dagen workshop: Dinsdag en zaterdag
Tijd: 09:00 – 12:00
Parkeergelegenheid: Ja (Gratis)
Faciliteiten: Drinken

Activiteit Curacao ChiChi schilderen

Serena’s art factory

Serena’s Art Factory is een plek waar ze Chichi-beeldjes maken, schilderen en workshops geven. Er is een ruimte voor de workshops, een ruimte waar het personeel de Chichi-beeldjes ontwerpt en maakt, en een winkeltje waar je de beeldjes kunt kopen. Dit leuke plekje is opgericht door Serena. Serena is geboren in Duitsland en is in 2001 naar Curaçao gekomen. Ze heeft hier op het eiland haar eigen art factory en souvenirwinkel geopend in het centrum.

Activiteit Curacao ChiChi schilderen

Wat is een Chichi

De naam Chichi is een bijnaam voor de oudste zus, dochter of voor een vrouw die je niet bij naam kent. Chichi’s in de factory zijn beeldjes die een vrouwelijke vorm hebben (zie foto hier links.)

Activiteit Curacao ChiChi schilderen

We waren uitgenodigd om een workshop te volgen. Op dinsdag- en zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur kun je de workshop bijwonen. Allereerst mag je een eigen Chichi-beeldje uitkiezen, waarna je rond half 10 begint met schilderen na de instructies. Als je denkt dat je zo’n beeldje snel kunt schilderen, dan vergis je je! Wij hadden dit ook onderschat en dachten dat we binnen een uur klaar zouden zijn. Dat was zeker niet het geval. Je bent tot 12.00 uur bezig en als je langer nodig hebt, kun je doorgaan tegen een vergoeding van 8 gulden per kwartier.

Je kunt ook een beetje rondlopen in de fabriek zelf. Er zijn enkele dieren aanwezig en natuurlijk is er een winkeltje.

MATCH Kortingskaart

Goed nieuws! Dit bedrijf neemt deel aan de MATCH korting! Ben jij in het bezit van een MATCH kortingskaart en wil jij de schilderwereld ontdekken? Pak dan 10% korting bij Serena’s Art Factory!

Stap 1

Bekijk alle activiteiten op de MATCH blog pagina!

Stap 2

Kies welk activiteit(en) jij wil gaan

Stap 3

Stuur een app naar MATCH met daarin je persoonlijke MATCH-kaart nummer

Stap 4

Geniet van de korting en alle
leuke activiteiten!

Te combineren met

Naast Serena’s Art factory zit de Ostrich Farm, hier kan je een bustour van een uur boeken en kan je struisvogels zien en eten geven. Meer info? Check deze blog!

Wil je meer van dit soort leuke activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Check dan hier de TikTok!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media