BLANC

BLANC – Wil jij graag wonen in een kleiner studentenhuis op maar vier minuten rijden van het centrum van Curaçao?! Check dan dit kleine, maar fijne huis want wellicht is dit wel iets voor jou!

In dit huis, dat bekend staat om zijn hechte gemeenschap, delen twaalf andere studenten en jij een warme en gezellige leefomgeving. In vergelijking met andere studentenhuizen op het eiland, biedt dit huis een intiemere sfeer waarin hechte vriendschappen groeien.

Maar er is meer! Naast het comfortabele wonen, bieden we ook de mogelijkheid om een auto of scooter te huren, waardoor je moeiteloos het eiland kunt verkennen.

Veiligheid staat bij dit huis voorop. Met strategisch geplaatste brandblussers, blusdekens en een toegankelijke EHBO-doos zorgen we ervoor dat onze bewoners zich altijd veilig voelen. Talrijke rookmelders waarschuwen vroegtijdig voor mogelijke gevaren.

Bovendien wordt onze veiligheid gegarandeerd door 24/7 camerabewaking, waarbij de opnames intern worden opgeslagen en alleen in noodgevallen worden gebruikt. Dit alles draagt bij aan een gevoel van veiligheid zonder inbreuk te maken op de privacy van onze bewoners.

Klaar om de perfecte balans te vinden tussen gezelligheid, veiligheid en comfort? Kom en ontdek dit knusse studentenhuis op Curaçao!

Algemeen

Aantal huisgenoten13
BewakingElektrische hekken
ParkerenBinnen en buiten
BorgMaand huur
Prijs per kamer€449 tot €558 Euro
InclusiefBovengenoemde prijzen zijn inclusief water en elektra, schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, omzetbelasting, internet en natuurlijk een wasmachine.
ExclusiefAdministratiekosten en eindschoonmaak.
OptiesBij dit studentenhuis kun je een auto of scooter bij je kamer huren.

Het huis heeft in totaal negen slaapkamers, een zwembad met daaromheen nog vier kamers en een gezellige palapa waar je onder kan liggen.

Gemiddeld deel je met negen studenten twee douches en toiletten. Je kan er ook voor kiezen om in een kamer te slapen aan het zwembad!

Dit zijn vier aparte kamers. Elke twee kamers hebben een eigen badkamer. Bekijk hieronder de prijzen!

Betrouwbare huisbaas

5 min Mambo
10 min Jan Thiel

Supermarkt
3 min

Schoonmaakster aanwezig

Binnenkamers

Wat1-persoons
kamer
1-persoonskamer 2-persoonskamer
Grootte10m212m214m2
Toilet en
Douche
GedeeldGedeeldGedeeld
KeukenGedeeldGedeeldGedeeld
AircoNeeNeeNee
VentilatorJaJaJa
Bed1-pers2-pers2-pers
Prijs p.m.€449,-€496,-€558,-

*De prijzen kunnen iets afwijken in verband met de koers van Euro naar Antilliaanse Gulden.

Is dit het huis voor jou? Klik dan op ‘hier wil ik wonen’ of op de Whatsapp button!

Zwembadkamers

Wat1-persoonskamer
Grootte12m2
Toilet en
Douche
Gedeeld
KeukenGedeeld
AircoNee
VentilatorJa
Prijs p.m.€496,-
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media