Kom eens helemaal tot rust en volg een yoga les op Curaçao!

Als je op Curaçao bent voor een lange periode dan merk je dat er veel op je af komt. Je verhuist (tijdelijk) naar de andere kant van de wereld, maakt veel nieuwe vrienden en moet je plekje vinden in je huis of op werk. Deze activiteit op Curaçao is top als je lekker even wil ontsnappen aan de drukte van het eiland om tot jezelf komen! Tijd om een yoga les te volgen op een prachtige strand op Curaçao!

Algemene informatie

Bedrijf: YogaNouk
Dienst: Diverse yogalessen
Kosten workshop: Lessen van 15 NAF per keer
Instagram: Klik hier!

Yoga op Marie Pampoen

Met MATCH mochten wij een super leuke les beach- & sunsetyoga volgen op het strand van Marie Pampoen. Het is een prachtige en rustige plek, ideaal voor een yogales. De yogales wordt gegeven door Anouk. Ze legt eerst kort uit wat ze gaat doen en wat de les inhoudt. Iedere les is namelijk anders zodat, als je vaker naar yoga gaat, elke keer meer leert over jezelf. Ze geeft aan het begin een beknopte introductie over wat yoga kan betekenen voor je lichaam en de voordelen van het beoefenen ervan.

Yoga Curaçao

Er is voor iedereen wat!

Er zijn verschillende lessen waarin je kennismaakt met yoga en je vaardigheden verder kan verbeteren. Anouk biedt diverse soorten yogalessen aan, zoals:

  • Deugdenyoga: gericht op mensen die graag meer rust willen
  • Beachyoga: gericht op mensen die graag yoga op het strand willen doen
  • Kinderyoga: gericht op kinderen jonger dan 12 jaar
  • Tieneryoga: gericht op tieners van 14 tot en met 18 jaar

Tijd om te beginnen!

Bij aankomst liggen de yogamatjes al klaar en stap je als het ware in een bubbel van rust. Als de les begint, staat de zon nog hoog aan de hemel, maar gedurende de les zakt hij steeds verder richting de zee, zodat je nog een extra rust ervaart. Dit voegt echt extra sfeer toe aan het rustgevende gevoel dat je krijgt van yoga.

Een uur vol rust

De hele les wordt aangepast aan jouw niveau en tempo. Het is goed te volgen, zelfs als je een beginner bent in yoga. Je wordt een uur lang meegenomen door de rustige stem en de kennis van Anouk, en sluit af met een lekkere kop thee. Of je nu een stagiair, lokale bewoner of een toerist bent, iedereen kan terecht bij de yogalessen!

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage of werk op Curaçao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben we een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

MATCH Kortingskaart

Goed nieuws! Dit bedrijf neemt deel aan de MATCH korting! Ben jij in het bezit van een MATCH kortingskaart en wil jij de wereld van de yoga ontdekken? Pak dus snel 10% bij YogaNouk!

Stap 1

Bekijk alle activiteiten op de MATCH blog pagina!

Stap 2

Kies welk activiteit(en) jij wil gaan

Stap 3

Stuur een app naar MATCH met daarin je persoonlijke MATCH-kaart nummer

Stap 4

Geniet van de korting en alle
leuke activiteiten!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media