Start jouw sup-avontuur bij SUP Curaçao

Hoi Hoi! Vandaag heb ik (Loïs) weer iets ontzettend leuks mogen doen hier tijdens mijn marketing stage op Curacao. Ik ging namelijk een sup tour doen! Ik neem jullie mee in mijn dag en laat jullie zien wat ik precies heb gedaan. Hieronder vind je eerst wat praktische informatie.

Praktische informatie


Kosten: +- €50,-
Openingstijden: Iedere dag van 10:00 tot 17:30
Parkeergelegenheid: Ja
Faciliteiten: Er is een restaurant! Adres: Caracasbaaiweg

serena's art factory Chichi

Wat is suppen?

Eigenlijk is suppen een surfplank en een peddel gecombineerd. Door middel van de peddel kan je jezelf vooruit werken en bochten maken.

SUP Curacao

Samen met Jayresa heb ik een tour bij SUP Curacao gedaan. Wij hadden onze tour om 10:00 en waren 9:45 aanwezig zodat we ons nog even konden klaarmaken. Bij SUP Curacao heb je 3 verschillende sup tours die je kan doen. Wij mochten de Spaanse water tour doen. De tour duurde ongeveer 2 uurtjes en we gingen langs de mangrove door het Spaanse water. Het was een ontzettend leuke tour met een leuke gids. De gidsen vertellen tijdens de tocht veel leuke weetjes en feitjes over het eiland. Bij SUP Curacao zijn er nog meer activiteiten die je kan doen. Je kan er bijvoorbeeld kiteboarden, windsurfen of lekker eten en drinken in het restaurant.

SUP Curacao zit aan de Caracasbaaiweg in de buurt van Tugboat. Je kunt hier hun website vinden: https://surfspotcuracao.com/ Je hoeft niet super sportief te zijn om aan deze tour mee te doen. Je kan misschien wel wat spierpijn hebben de volgende dag 😉

suppen bij sup curacao

Smeer je in ieder geval goed in als je gaat suppen! Je staat natuurlijk 2 uur op het water dus je verbrand heel erg snel. Het is in principe niet de bedoeling dat je je telefoon meeneemt. Maar wil je nou graag foto’s en videos maken, koop dan een waterhoesje! Dan kan je telefoon makkelijk mee en als hij dan valt is het niet erg. De tourgids maakt ook foto’s die je achteraf kan downloaden maar geen video’s.

Te combineren met:

Wil je dus graag een tour suppen combineren met iets, kan je naar TugBoat rijden of lopen. En je kan ook naar Pops place! Dit zit ook aan de Caracasbaaiweg en is een leuk eettentje waar je ook kan zwemmen.

MATCH Kortingskaart

Goed nieuws! Dit bedrijf neemt deel aan de MATCH korting! Ben jij in het bezit van een MATCH kortingskaart en wil jij de supwereld ontdekken? Pak dan 15% korting bij SUP Curaçao!

Stap 1

Bekijk alle activiteiten op de MATCH blog pagina!

Stap 2

Kies welk activiteit(en) jij wil gaan

Stap 3

Stuur een app naar MATCH met daarin je persoonlijke MATCH-kaart nummer

Stap 4

Geniet van de korting en alle
leuke activiteiten!

Wil je meer van dit soort leuke activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Check dan hier de TikTok!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media