Boottrip op de Funky Flamingo

Wat is er nou leuker en lekkerder dan over het water cruise? En dat ook nog eens op één van de meest bijzondere boten op Curaçao? Want welke boot heeft er nou een schommel aan boord? Je leest het goed… een schommel! Lees in deze blog alles over de Funky Flamingo. Ga jij deze boottrip toevoegen aan jouw stage Curacao to do list?

Hoe ziet je vaardag er uit?

We hebben al meerdere malen mogen genieten van deze boottrip. Het is anders dan alle andere boottrips. Je vliegt namelijk niet met 100 km per uur over het water, maar je cruised juist lekker over het Spaanse water. Hierdoor krijg je veel meer mee van de miljoenen villa’s die gebouwd zijn langs de kust, de natuur en je kan gezellig met elkaar praten. 

Op Curacao liggen de meeste villa’s in een beveiligd resort. Hierdoor is het onmogelijk om ze van dichtbij te bekijken.. Eugene also known as ‘Captain Coconut’ geeft je tijdens de cruise met de Funky Flamingo alle informatie over de huizen, historie en eigenaren (Captain Coconut staat hieronder links op de foto)!

Nadat je heerlijk hebt genoten van alle droomvilla’s cruise je door naar de pier van Santa Barbara. Santa Barbara is een voorbeeld van een beveiligd resort op Curacao. Het strand en de pier kan je maar op 2 manieren bereiken. Óf je woont op Santa Barbara óf je hebt een boot waardoor je kan aanleggen aan de pier! Wist je bijvoorbeeld dat Hardwel zijn huis hier ook staat!

Eenmaal aangekomen bij de Santa Barbara pier steekt Captain Coconut de BBQ aan en kan je onder het genot van muziek, drank en gezelligheid genieten van de hapjes. Heb ik gelogen? Dit is een leuke activiteit om toe te voegen aan je stage Curacao to do list!

stage Curacao studenten op boottrip collage

Kosten

Funky Flamingo biedt verschillende tours aan. De all inclusive tours zijn inclusief barbecue en lekkere hapjes en drankjes. Hieronder staan de kosten afgebeeld. Afhankelijk van de koers kom je uit op onderstaande bedragen in euro’s. Als MATCH student krijg jij natuurlijk korting bij het boeken van deze trip! Stuur ons een bericht! P.S. Niet doorvertellen maar Charlotte heeft het concept Funky Flamingo mede bedacht.

Wil je zelf een kijk nemen op de website van de Funky Flamingo? Hier heb je alvast de link naar de Instagram: https://www.instagram.com/funkyflamingoboattrips/

stage curacao kosten boottrip studenten

Mocht je trouwens het snelle varen over de zee van Curacao ook leuk vinden. Heb je dan al eens gedacht aan een trip naar Klein Curacao? Lees hierover alles in de blog ‘Klein Curacao’

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media