Bordjes schilderen

Dit is leuk om te doen met een gedeelte van je studentenhuis, vriendinnen of familie die langskomt tijdens je stage op Curaçao. Een echte aanrader op je stage op Curacao to do list: drijfhouten bordjes schilderen bij Tug Boat Beach! 

De weg naar Tug Boat Beach

to do stage curacao bordjes schilderen

De weg naar dit strand is al een avontuur op zich. Op sommige delen van het eiland zijn de wegen namelijk niet goed onderhouden. Dit is niet zo goed voor je auto, maar wel een avontuur om overheen te rijden. Ook de route naar Tug Boat Beach voelt als een safari omdat je de nodige gaten in de weg moet vermijden. 

Als je naar dit strand gaat dan heb je echt het gevoel alsof je even weg bent van al het toerisme, en je je bevindt op een bijzonder strand. Je kan hier bijvoorbeeld niet betalen met je pinpas, de aankleding onderscheidt zich van de anderen stranden en er ligt een groot schip. 

to do stage curacao bordjes schilderen 2

Het gezonken schip

Tug Boat Beach heeft trouwens deze naam gekregen omdat er een hele tijd geleden WANNEER? een schip is gezonken ‘de Tug Boat’. Dit is nu een hotspot voor duikers omdat het vol zit met mooie vissen en koraal. Mocht je je bikini of zwembroek bij je hebben dan is het ook zeker een aanrader om even te duiken naar de Tug Boat. Heb je geen snorkelspullen bij je? Geen zorgen! Deze kan je namelijk huren op Tug Boat zelf. 

Maar even terug naar het drijfhouten bordjes schilderen op Curaçao. Eenmaal op Tug Boat Beach aangekomen vind je ‘houten huis’. In dit huis hangen tientallen schilderijen op drijfhouten bordjes die je kan kopen. Je kan ook een eigen drijfhouten bordje schilderen (de kosten hiervoor staan onderaan de pagina).

Drijfhouten bordjes schilderen

to do stage curacao bordjes schilderen 3

Eerst kies je je eigen te schilderen drijfhouten bord uit. Daarna kan je inspiratie opdoen bij alle drijfhouten borden die hangen in het huis. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, ga je samen met Andy (hij geeft de cursus) stapsgewijs je bordje schilderen. Het ziet er misschien makkelijk uit, maar onderschat dit niet hoor! Je bent zomaar 3,5 uur bezig met het schilderen van je drijfhouten bordje.

Het is een super gezellig iets om te doen omdat je lekker met elkaar kan kletsen, je op een prachtige plek zit, er van alles om je heen gebeurt en het is gewoon een echte beleving die veel mensen missen! 

Kosten

Kosten: +/- 75 tot 100 Nafl gulden per persoon (afhankelijk van de grootte van je drijfhouten bord).

Op de weg naar Tugboat Beach rijd je ook langs verschillende leuke bezienswaardigheden. Die zijn ook zeker de moeite waard om te bezichtigen. Zelf ga ik hier altijd wandelen. Maar vink drijfhouten bordjes schilderen eerst maar van je stage op Curacao to do list!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media