Seabobben

Voor je vertrek heb je genoeg dingen die je moet regelen voor je stage op Curacao! Maar heb je er ooit aan gedacht wat je allemaal wilt gaan doen op het eiland? Om alles uit je stage in Curacao te halen, heb ik hier een to do op Curacao voor je. Namelijk: seabobben.

Seabobben

Seabobben is in het water waarbij je beweegt als een dolfijn. Je krijgt namelijk een ‘seabob’ en dit lijkt op een miniscooter die je met je armen bestuurt. 

Voor de mensen die denken dat dit makkelijk is, nee! Je hebt het fout. Afhankelijk van hoe sportief je bent kan je de dag erna spierpijn hebben op plekken waar je helemaal niet wisten dat spieren zaten. Nu klinkt het allemaal wel erg dramatisch, dat was het absoluut niet, want WAUW wat was dit gaaf!

Hoe werkt seabobben?

stage curacao seabobben to do

De eerste 10 minuten ben je een beetje aan het uitzoeken hoe je seabob werkt. Je kan namelijk op verschillende snelheden door het water, en moet je ook ondervinden hoe lang je precies zonder adem kan. Het is namelijk niet zo handig als je naar beneden zwemt, om er vervolgens achter te komen dat je geen lucht meer in je longen hebt. Ik spreek niet uit ervaring…

Na een tijd heb je de seabob wel een beetje uitgevonden en dan kan je er hartstikke leuke dingen mee doen! Je kan naar alle geweldige vissen kijken. Maar je kan er nog veel meer mee! Robin kan trouwens seabobben uit afvinken van haar stage op Curacao to do list. In haar blog lees je trouwens alles over haar marketing stage op Curacao:

stage curacao seabobben

Kosten

Seabobben is een geweldige activiteit om eens te proberen tijdens je stage in Curaçao. De kosten zijn ongeveer €80,- per persoon. Deze activiteit kan je met maximaal drie studenten per keer doen en in totaal ben je ruim een uur bezig. Én Andy (de instructeur) maakt ook nog eens foto’s zodat je aan iedereen kan laten zien wat je hebt gedaan!

Alle informatie kan je vinden op deze website: https://www.beardedbutlers.com/

Heb jij onze to do tip ‘seabobben’ uitgeprobeerd?! Stuur vooral een foto. We zijn erg benieuwd hoe goed je er in was!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media