Een chille en leuke activiteit op Curacao. Tijd voor de Splashy Iguana!

Bon Tardi iedereen! ik (Loïs) mocht vandaag weer een super leuke activiteit op het eiland Curacao doen. Namelijk de Splashy Iguana tour! In deze blog ga ik jullie alles hierover vertellen.

Praktische informatie


Kosten: 68,90 Gulden
Parkeergelegenheid: Ja
Faciliteiten: Neem eigen drinken/eten mee Opstapplaats: Punda (bij de bioscoop) Willemstad Website: Klik hier!

serena's art factory Chichi

Wat is Splashy Iguana?

Super leuk! Wij gingen vandaag dus meee met de Splashy Iguana. Dit is een bus die rondrijdt op het eiland. Het leuke van deze bus is dat hij in een boot verandert. Hoe gaaf! Je hebt 1 tour bij de Splashy Iguana. Bij die tour heb je een 2 in 1 tour. Je bent het eerste uur op land en het tweede uur verandert de bus in een boot en ben je op het Spaanse water!

Jayresa en ik hadden het geluk om mee te gaan met de spectaculaire ’tourist tour’! Deze tour duurde maar liefst 1 uur op het land en 1 uur op het water. En weet je wat zo fantastisch is? Het is echt een totale onderdompeling in de Curaçaose sfeer! Vanaf het moment dat we aan boord stapten, werden we overweldigd door de vrolijke en swingende muziek die de bus vulde. De medewerkers waren ontzettend vriendelijk en enthousiast. Ze zorgden ervoor dat we ons meteen welkom en op ons gemak voelden.

Tijdens de tour werden we getrakteerd op de meest interessante en leuke weetjes over Curaçao. Het was geweldig om meer te leren over de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van het eiland.

Splashy Iguana tour curacao to do activiteit

Welke touren zijn er bij Splashy Iguana?

2 in 1 tour: Deze tour duurt 1 uur op het land en 1 uur op het water. Vanaf Punda rijd je met de bus naar de Caracasbaaiweg. Onderweg vertelt de gids leuke weetjes over de bezienswaardigheden die je tegenkomt. Vervolgens ga je het Spaanse Water op. Hier geniet je van een prachtig uitzicht. Je vaart ongeveer een uur op het water en ziet alle mooie villa’s. Ook de gids deelt interessante weetjes over de omgeving.

Te combineren met

Deze tour is leuk om te combineren met een leuk lunchtentje in Willemstad, bezoek nog even wat winkeltjes of rijd lekker door naar het strand. Hier wat opties: Pirate bay, Kokomo beach of Blue bay!

Wil je meer van dit soort leuke activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Check dan hier de TikTok!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media