Bezoek dit jungle thema restaurant nu op Curaçao met aapjes!

Hoe gaaf is een restaurant dat compleet in de jungle sfeer is en ook nog is all-you-can-eat?! En niet alleen dat. Ook kan je hier een jungle tour meemaken waarbij je onder andere papegaaien en aapjes (!) op je arm krijgt. Dit restaurant/resort op Curacao is zeker de moeite waard om een bezoekje te nemen tijdens jouw verblijf op Curaçao voor stage of werk!

Praktische informatie

Kosten: Geen entree
Openingstijden: dinsdag t/m zondag: 9:00 tot 23:00 uur
Parkeergelegenheid: ja
Faciliteiten: restaurant, resort, guided tours
Adres: Weg naar Santa Catharina 67-68 Website: Klik hier!

Amazonia Jungle tour restaurant

Amazonia, het restaurant

Amazonia is een resort en restaurant in één. De plek is uniek en je kan hier heerlijk all you can eat dineren. Samen met drie andere zijn wij uitgenodigd om dit mee te mogen maken. We werden ontvangen door super vriendelijk personeel en namen plaats aan tafel. Wat zo leuk is aan dit restaurant is dat het een ander concept heeft dan andere restaurants. In plaats van dat je hier eten besteld vanuit de menukaart, krijg je een soort pion met een groen en rood uiteinde. Als je zin hebt in vlees dan zet je de groene kant omhoog en als je even geen eten wil dan zet je de rode kant omhoog. Op deze manier wisten de obers precies wanneer ze eten konden komen brengen en wanneer niet.

Je krijgt verschillende rondes waar ze elke keer verschillende soorten vlees vanaf een spies serveren. Ook is er een super mooie salade bar waar je onbeperkt heerlijke salades in elkaar kan zetten.

Amazonia, de jungle tour

Naast dat je hier heerlijk kan dineren heeft dit restaurant nog iets heel erg gaafs te bieden. Namelijk een jungle tour. Tijdens deze tour laat de tour guide je allerlei dieren zien en aaien, ze verteld leuke feitjes en weetjes over de dieren. De tour duurt ongeveer 1 uur en kost 20 dollar per persoon. Je ziet verschillende dieren. Papegaaien, verschillende reptielen, een Tarantula en aapjes! Je mag de kooien van de dieren in en ze voeren. Hoe leuk is dat?! Pas op dat ze niet in je tas springen en meegaan!!

Amazonia Jungle tour restaurant

MATCH Kortingskaart

Goed nieuws! Dit bedrijf neemt deel aan de MATCH korting! Ben jij in het bezit van een MATCH kortingskaart en wil jij de jungle ontdekken? Pak dan 10% korting bij Amazonia!

Stap 1

Bekijk alle activiteiten op de MATCH blog pagina!

Stap 2

Kies welk activiteit(en) jij wil gaan

Stap 3

Stuur een app naar MATCH met daarin je persoonlijke MATCH-kaart nummer

Stap 4

Geniet van de korting en alle
leuke activiteiten!

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage of werk op Curaçao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media