Ontdek streetfood op Curaçao bij Pasawa!

Op Curaçao kun je heerlijk eten. Op veel straten vind je foodtrucks waar ze de lekkerste streetfood gerechten serveren. Maar wat als we je vertellen dat er op Curaçao een plek is waar je als gezelschap bij verschillende foodtrucks eten kan bestellen en dat op een gezamenlijk terras kan opeten?!

Praktische informatie


Openingstijden:
Dinsdag – Zondag: 12:00 uur tot 00:00 uur
Parkeergelegenheid: Ja
Adres: 177 Caracasbaaiweg
Website: Klik hier

foto student op Curacao

Ontdek streetfood op Curaçao!

Op de Caracasbaaiweg vind je Pasawa Box Eatery. Dit is een hele bijzondere plek. Wanneer je binnenloopt kom je namelijk op een groot terras, omringd door foodtrucks! Dankzij de grote variatie aan foodtrucks is het aanbod erg gevarieerd. Zo kun je als gezelschap bij verschillende tentjes eten halen, maar het wel samen opeten op het gezamenlijke terras. Het eten bij de verschillende foodtrucks is relatief goedkoop. Wat dit bijzondere concept zo leuk maakt is dat je bij veel verschillende keukens kan proeven. Zo heb je Amerikaanse burgers, maar ook Portugeese gerechten.

Cocktails, sport en nog veel meer

Naast super lekker eten is Pasawa ook een goede plek om te genieten van heerlijke cocktails. In het midden van het grote terras kan je plaatsnemen aan de bar. Hier hangen tv schermen waarop verschillende sportwedstrijden worden uitzonden. Kortom, dé ideale plek voor een gezellige avond met familie en/of vrienden!

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage of werk op Curaçao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben we een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media