Een mooie activiteit op Curacao: het gat waar Curacao ademt

Bon Siman (fijne week) iedereen, ik (Loïs) heb vandaag weer een leuke activiteit voor jullie klaarstaan op Curacao. Namelijk de plek waar Curaçao ademt! Check deze blog over de Watamula Hole!

Praktische informatie


Kosten: Geen entree
Openingstijden: Iedere dag
Parkeergelegenheid: Ja
Faciliteiten: Picknicktafel aanwezig Adres: Watamula hole

serena's art factory Chichi

Westpunt

In het Westen van dit mooie eiland is ontzettend veel te doen, denk aan strandjes met schildpadden, strandjes met varkens, leguaans en nog veel meer leuke dieren! Er zijn ook veel bezienswaardigheden en leuke restaurants. Tijdens mijn stage op Curacao ga ik heel Westpunt af en vertel ik jullie de allerleukste hotspots. Vandaag ben ik naar de Watamula hole gereden en vertel ik jullie alles over deze bezienswaardigheid.

watamula hole curacao activiteit

Het gat waar Curacao ademt, Watamula hole!

Wat is het Watamula hole nou eigenlijk? Nou, voordat je naar dit prachtige stukje natuur rijdt moet je wel even een ‘off-road’ stukje rijden. Pak dus niet je allermooiste auto. Vooral als het geregend heeft is dit niet heel erg fijn. Maar laat het je niet weerhouden om erheen te rijden. Een stukje verder ligt namelijk dit super mooie stukje natuur helemaal op het Westen van Curacao. Het Watamula hole staat bekend als het gat waar Curacao ademt.

PS: Als je wel is naar Shete Boka ben geweest kan je dit eigenlijk een beetje vergelijken met 1 van de rotsen. Het is zeker niet zo groot als Shete Boka maar het natuurgebied ziet er hetzelfde uit. Het is eigenlijk 1 groot gat midden in de grond. Hier kan je inkijken en ziet er wonderbaarlijk uit.

Tips:

Reken voor deze bezienswaardigheid ongeveer een halfuur. Daarna kan je nog veel meer van Westpunt zien! Hier wat tips om jouw dag nog leuker en specialer te maken:

  • Houd je van schildpadden? Rijd dan naar Playa Grandi waar je met schildpadden kan zwemmen. Dit strandje ligt 10 minuten verderop.
  • Wil je graag lunchen? Rijd dan voorbij Playa Grandi naar Playa Forti of het Blue view restaurant, bij beide kan je super lekker eten met een heel mooi uitzicht!
  • Zin in een strand dag waar je heel de dag kan liggen? Rijd dan naar Cas Abao of Grote/Kleine Knip!

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media