Huisarts Curaçao

Buikkramp, glas in je voet of misschien iets heel anders? Het kan je zomaar overkomen tijdens je stage- of werkperiode op Curacao. Geen zorgen, je kan namelijk op Curaçao gewoon naar (Nederlandse) huisartsen toe. Na het lezen van deze blog weet je dan ook alles over een bezoek aan de huisarts op Curacao.

Website huisarts:
Bel naar dit nummer voor een afspraak:
Telefoonnummer spoed:
E-mail huisarts:
Adres:

Welke huisarts kies je?

Er zijn vele goede huisartsenpraktijken waar je naartoe kan tijdens je stage of werkperiode op Curacao. De meeste gaan, als ze klachten hebben, naar huisarts Sorsaka. Deze huisartsenpraktijk is centraal gelegen en ligt in de wijk Jan Thiel langs de Caracasbaaiweg. 

Kosten en verzekering

De kosten om naar de huisarts op Curacao te gaan zijn ongeveer €37,- per consult. Je kan hier niet contant betalen en moet dus je bankpas meenemen. Wat handig is om te doen voordat je naar Curacao gaat, is om even je zorgverzekering te checken. De kans is groot dat de kosten van de huisarts worden vergoed. Scheelt toch weer geld!

Apotheek

Apotheek op Curacao

Wanneer je bij de huisarts op Curacao bent geweest dan kan je gelijk doorlopen naar de apotheek. Op Curacao word de apotheek een ‘Botika’ genoemd. Botica’s vind je vaak naast de huisartsenpraktijk zelf. Hier kan je recepten ophalen en ook gelijk kijken of je nog andere dingen nodig hebt.

De Botika op Curaçao is vergelijkbaar met de Kruidvat in Nederland. Niet dat ze alles hebben, maar wel een groot gedeelte. Handig hè! Wist je ook dat sommige dingen hier bij de Botika zelfs goedkoper zijn dan in Nederland?

Mocht er tijdens je stage of werkperiode iets gebeuren dan kan je MATCH altijd benaderen voor advies en hulp. Wij blijven graag op de hoogte van de dingen die spelen tijdens je stage op Curacao.

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media