Studeerplekken Curacao

Zo, daar zit je dan! Je loopt inmiddels alweer een paar weken stage op Curaçao en nu is het echt tijd om te starten aan je stageopdracht. Het is dan ook wel handig om te weten waar jij als student heen kan om in (bijna) stilte aan je stageopdracht te werken. Lees hier dan alles over handige studeerplekken op Curacao. We got you!

Een rustig restaurant in het midden van Willemstad

In het centrum van Curaçao vind het Van Gogh restaurant. Deze plek staat bekend om zijn coffee drive through, maar is voor studenten ook een perfecte plek om je even af te sluiten en te werken aan school. 

Je kan zowel binnen of buiten zitten, maar er is geen airco aanwezig. Doe dus vooral geen lange mouwen broek of shirt aan als je hierheen gaat. Hoewel er geen airco is, geniet je hier wel van een frisse wind. Een van de betere studieplekken op Curaçao.

Kosten: consumptie

Openingstijden: 07:00 – 16:00

Starbucks op Curaçao

In Otrobanda zijn veel kleine winkels waaronder ook een kleine Starbucks. Mocht je in je eentje of met zijn tweeën willen studeren of werken dan is dit een fijne plek om naartoe te gaan. Ga hier niet heen met grote groepen want de Starbucks is klein en dus snel vol!

Kosten: consumptie

Openingstijden: 07:00 – 22:00

Een werkplek in de airco: Boosty

Langs de Caracasbaaiweg vind je ‘Boosty’. Boosty ligt in Eden Shopping Mall. Eden Mall is een klein businesscentrum waar meerdere bedrijven zitten.  Je hebt hier ook een kleine supermarkt ‘Esperamos’ waar je na je studiedag boodschappen kan halen! Tip: neem wel noise cancelling oortjes mee. De medewerkers in Boosty draaien soms enthousiast hard muziek.

Kosten: consumptie

Openingstijden: 08:00 15:00

Bibliotheek op Curaçao

Wist je dat Curaçao een bibliotheek heeft? En niet zomaar één! Namelijk bibliotheek Scharloo. Voor Curaçaose begrippen heeft de bibliotheek op Curaçao ook een ontzettend mooie en handige website. wil je meer weten? Lees hier alles: https://bnkcuracao.com/the-library/youth-adults-department/

Kosten: consumptie

Openingstijden: 07:00 – 18:00

Toch wel handig hè? Al die studeerplekken op Curacao. Maar… natuurlijk kan je ook altijd je laptop openklappen ergens op een strand! Zo erg is dat nou ook weer niet! In ieder geval hopen we je met deze tips een eind op weg te helpen!

Heb jij tijdens de stage andere leuke studeerplekken ontdekt? Laat het ons dan vooral weten.

Studeerplek Curacao strand

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media