Boodschappen doen op Curacao

Boodschappen op Curaçao zijn over het algemeen duurder dan in Nederland (jammer hè). In deze blog vind je handige tips over ‘boodschappen doen op Curaçao’!

Van Den Tweel (Albert Heijn op Curaçao)

Je hebt vast wel eens foto’s voorbij zien komen van een supermarkt dat er precies zo uitziet als de Albert Heijn in Nederland? Dit is de supermarkt ‘Van den Tweel’. Op Curaçao heb je twee filialen. Één grote vlakbij het centrum van Curacao en een kleine bij Zanzibar (Zanzibar is dé plek waar alle studenten zonnen en uitgaan op zaterdag). 

Goedkoopste: soya producten

Duurste: vlees

Kan je ook bonus winkelen op Curaçao?

Dat zou nog eens handig zijn he, maar jammer genoeg kan je niet bonus winkelen bij de Van den Tweel op Curaçao. Er zijn soms producten in de aanbieding, maar deze zijn vaak tegen de einddatum aan. Je kan hier wel dezelfde producten kopen als in Nederland.

Vreugdenhil

Een andere top plek waar je boodschappen kan doen op Curaçao is Vreugdenhil. Vreugdenhil is een grote supermarkt waar je van alles en nog wat kan kopen. Je kan hier bijvoorbeeld Jumbo artikelen kopen, er is een breed vegan en soja assortiment en je kan hier ook goede sport poeders halen. Voor de fit boys en fit girls onder ons is dit dé perfecte winkel. Daarnaast zijn er ook veel buitenlandse producten die je kan kopen.

Goedkoopste: kaas en crackers

Duurste: soja producten

Esperamos

Langs de Caracasbaaiweg vind je een kleine supermarkt: Esperamos. Hier kan je alle basics kopen voor je maaltijd. Wil je specifieke kruiden of producten? Dan is het beter om naar een grotere winkel te gaan. 

Bij Esperamos verkopen ze wel super fijne en verse diner en lunchboxen. Denk hierbij aan vers gemaakte roti, chili con carne, champignon beef en nog veel meer! Als je dit wilt halen vraag dan in de winkel naar de ‘foodies’ maaltijden. 

Student boodschappen doen in supermarkt

Goedkoopste: Yoghurt is hier 9,99 Antiliaanse gulden (deze is 17 gulden bij de Albert Heijn en 18,50 bij de Vreugdenhil).

Duurste: wasmiddel

Boodschappen laten bezorgen

Boodschappen doen op Curacao hoeft niet perse in de winke. Je kan namelijk boodschappen op Curacao ook thuis laten bezorgen. Op dit moment is Van den Tweel de enige supermarkt die dit doet. Ga naar hun website, maak een account én hoppaaa thuisbezorgen maar!

Een andere leuke optie is gebruik maken van de diensten van een lokale partij. Zij bereiden je eten voor. Van ontbijt tot avondeten! https://www.instagram.com/themealplan.cw/

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media