Vier nu iedere zondag Fuik met Zonnig en Sappig!

Houd jij wel van een feestje? En dat op een boot in het water? Dan is Fuik het perfecte feest voor jou! Fuik is een groot boten feest hier op Curaçao waar wekelijks tientallen studenten aanwezig zijn.

Praktische informatie


Kosten: +-100 Gulden (early birds)
Parkeergelegenheid: Ja Tijden: 12:00 tot 18:00
Faciliteiten: Neem eigen drinken/eten mee, toilet aanwezig Opstapplaats: Fuik opstapplaats (Jan Thiel) Instagram: Klik Hier!

Fuik Zonnig en Sappig

Wat is Fuik?

Iedere week op zondag is er op Curaçao een heel groot feest op zee te vinden. Namelijk Fuik. Fuik is het grootste boten feest op Curaçao waar verschillende organisaties met hun boten naar Fuikbaai varen. Hier leggen zo’n tientallen boten aan en wordt er groot feest gevierd. Vooral studenten zijn hier aanwezig, maar ook families, lokale mensen en toeristen varen met hun bootje naar Fuikbaai.

Fuik Zonnig en Sappig

Fuik met Zonnig en Sappig!

Zonnig en Sappig is een organisatie die iedere zondag naar fuik vaart. Ze zijn vaak zelfs met 3 of 4 boten! Vanaf het Fuik opstappunt bij Jan Thiel stap je op de boot en vaar je richting fuik baai. Dit is ongeveer een kwartier varen. Eenmaal aangekomen en aangelegd kan je zowel op de boot blijven als in het water staan. Zonnig en Sappig heeft verschillende dj’s die de gezelligste urban muziek voor je draaien. Zonnig en Sappig heeft ook iedere week verschillende edities met verschillende thema’s!

Je betaalt tussen de 102 en 127 gulden voor een kaartje. Hier zit dan gratis snacks en shots bij. Drank moet je wel zelf meenemen. Ook zijn er happy hours op de boten! Tijdens deze happy hours krijg je gratis een uur lang drankjes! Je vaart meestal rond 11 uur / half 12 weg bij de haven van Curacao en komt rond half 6 / 6 uur weer terug bij de opstapplaats! Hierna kan je nog door naar Wet and Wild maar vaak beland iedereen lekker in zijn bed:)

Ook kan je ervoor kiezen om VIP te gaan of met een privé boot. Wil je bijvoorbeeld met heel je studentenhuis naar Fuik toe? Dan regelt Zonnig en Sappig een privé boot voor jullie. Heb je andere wensen? Twijfel dan niet en stuur ze een berichtje via DM!

Vergeet je zeker niet goed in te smeren, en water en droge kleding mee te nemen als je naar Fuik gaat!

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage of werk op Curacao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media