Naar de bioscoop tijdens jouw stage op Curacao?

Was je al bang om de bioscopen te missen? Geen zorgen! Hier op het eiland hebben we zelfs drie bioscopen waar je lekker onderuitgezakt de nieuwste films kunt kijken. In deze blogs wat tips en tricks!

Één van de drie bioscopen zit in Sambil. Sambil is het grootste overdekte winkelcentrum van Curaçao. Naast een bioscoop heb je hier ook tientallen kledingwinkels, parfumerie, bowlingbanen en nog veel meer. Maar wees niet te blij, er zit helaas geen Zara, H&M of andere bekende winkels. De stijl ligt hier ietsjes anders dan in Nederland en vaak zijn de kleren ook wat duurder..

Daarnaast zit er nog een bioscoop in Otrobanda. Deze bioscoop bevindt zich in het Riffort. Dit is een prachtige plek om te zijn. Je loopt hier onder de hoge palmbomen en er bevinden zich meerdere leuke winkels waar je even binnen kan lopen. Hier zit onder andere ook de Mango en de Guess! Naast deze bioscoop zit ook een Starbucks. Je kan dus meteen een lekker drankje meenemen.

Deze bioscoop heeft 2 vip experience zalen. Hier kunnen de stoelen languit en kan je lekker liggen tijdens het kijken van jouw favoriete film.

De derde bioscoop zit in Punda. Dit is het hart van Curaçao.   #tip: Mocht je je Tindermatch mee op date willen nemen naar de bioscoop. Bij de bioscoop in Otrobanda heb je loveseats!

Wist je trouwens dat hier op Curaçao de films zelfs eerder uitkomen dan in Nederland? Maar nog belangrijker… wist je dat je hier op maandag tot en met woensdag voor maar 8 Nafl (€ 4) naar de film kan gaan? Lachertje toch! Nog een laatste tip. Als je besluit naar de bioscoop te gaan, neem dan een dikke trui en lange broek mee. Hier op Curacao zetten ze de airco namelijk op standje vrieskast brrr.

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media