Neem eens een kijkje in het grootste natuurpark op Curacao, Hofi Mango!

Hallo allemaal! Vandaag neem ik jullie mee naar een activiteit die je wellicht wel wil toevoegen aan je to-do list wanneer je op Curacao bent! Ik ben namelijk naar het natuurpark Hofi Mango geweest. In deze blog vertel ik jullie er alles over.

Praktische informatie

Adres: Hofi Mango
Entree: 15 dollar, 20 dollar met tour
Openingstijden: 08:00 tot 18:00 Ma t/m Zo
Parkeergelegenheid: Ja (gratis)

hofi mango curacao natuurpark

Wat is Hofi Mango?

Hofi Mango is een natuurpark dat is opgezet door de bekende Antiliaanse comedian Jandino Asporaat. Jandino wilt zichzelf inzetten voor Curacao met dit park. Hij kwam op het idee om dit park te openen omdat het eten op Curaçao duur is. Dit omdat alles geïmporteerd moet worden.

hofi mango natuurpark curacao

Mijn dag

Samen met een vriendinnetje van mij hadden we afgesproken om een dagje westpunt te doen op onze vrije dag. We hadden al veel verhalen gehoord over Hofi Mango en besloten ook is een bezoekje te nemen. Je betaald 15 dollar entree kosten en dan kan je door het park wandelen. Hier ben je ongeveer een uurtje mee kwijt. Je loopt door de mooie natuur van dit park en kan ook omhoog lopen door middel van een trap (zie foto) Als je dan boven aan komt heb je een mooi uitzicht over het park en zie je de hoogste berg van Curacao, de Christoffelberg!

Combineren met:

Na dit park bezocht te hebben, hebben wij er voor gekozen om naar het strand te rijden. Wij reden door naar Cas Abao (een van de mooiste stranden op Curacao) maar je kan natuurlijk naar heel veel strandjes op westpunt rijden! Wil je naar een lokaler strandje, rijd dan naar Playa Lagun. Heb je zin in wat luxe rijd dan naar Karakter. Of heb je zin in een leuk toeristisch strandje, ga dan naar Porto Marie of naar Grote knip.

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs Hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan Hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media