Ontdek dit kleurrijke winkelcentrum genaamd Renaissance!

Wanneer je de pondjesbrug oversteekt vanaf Punda, kom je in Otrobanda. Hier vind je de prachtige winkelstraat Renaissance.

Praktische informatie

Kosten: Geen entree
Openingstijden: maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 19:00 uur
Parkeergelegenheid: ja (overdekt)
Faciliteiten: restaurants, winkels en hotels
Adres: Baden Powellweg 1

Renaissance winkelcentrum

Renaissance

Deze prachtige winkelstraat heeft iets weg van een sprookje. De gekleurde huizen in combinatie met de prachtige palmbomen, de watersproeiers en de middeleeuwse poort geven deze straat een spectaculair uiterlijk. In deze straat vind je onder andere de Mango, Swarovski, Guess en nog veel meer. Deze winkelstraat is perfect voor een middagje shoppen. Heb jij zin in een lekker kopje koffie? Op de hoek van Renaissance vind je de Starbucks!

Renaissance winkelcentrum

Rif Fort

Het Rif Fort is een verdedigingswerk welke is gebouwd door de Nederlanders met als doel het eiland te verdedigen tegen piraten en andere onuitgenodigde gasten. Tegenwoordig vormt het Rif Fort samen met Renaissance een toeristisch winkelcentrum. Achter de poorten bevinden zich veel leuke restaurantjes en winkels. Het is een indrukwekkende locatie met een stukje geschiedenis van het eiland.

Dagplanning:

Ochtend: Rijd naar Willemstad toe en bezoek de pondjesbrug, loop door Punda en bezoek alle souvenir winkeltjes.

Middag: Steek de pondjesbrug over richting Otrobanda. Hier loop je binnen een paar minuten naar Renaissance en Rif Fort. Kies een lekker restaurantje uit voor een gezellige lunch. Na het middageten staat gezellig shoppen op het programma.

Avond: Ga een terrasje opzoeken in Punda of Otrobanda en geniet van een lekkere cocktail met uitzicht op de Pondjesbrug!

Kortom, in deze straat vind je alles om een gezellige middag te winkelen! Heel veel plezier tijdens het shoppen op Renaissance!

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage of werk op Curaçao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media