Ga een middagje honkballen bij BamBam tech sport zone!

Als je voor stage of werk naar Curaçao komt dan zal je merken dat je, in vergelijking met Nederland, een stuk minder beweegt. Toch is het wel leuk om soms even te sporten of een sportieve activiteit te doen. Vandaag ga ik jullie meenemen naar BamBam tech sport zone in Sambil.

Praktische informatie

Kosten: Geen entree
Openingstijden: dinsdag t/m zondag: 9:00 tot 23:00 uur
Parkeergelegenheid: Ja
Faciliteiten: Meerdere sport activiteiten
Adres: Sambil shopping center Website: Klik hier!

foto student van blog over sportieve activiteit Curacao

Sambil

Bam Bam tech sport zone is te vinden in het winkelcentrum Sambil. Dit is het grootste overdekte shoppingcenter op Curaçao. Buiten alle winkels heeft Sambil ook veel activiteiten te bieden. In deze blog gaan we wat dieper in op 1 activiteit. Namelijk Bam Bam tech sport zone. Meer informatie over shopping center Sambil kan je vinden in deze blog!

collage sportieve activiteit op Curacao

Dit is de sportieve activiteit op Curacao voor jou! Bezoek Bam Bam tech sport zone

Bam Bam tech sport zone is een activiteit die te vinden is in Sambil, je kan hier verschillende spellen spelen. Voornamelijk kan je hier honkballen en softballen! Je kan er voor kiezen om les te nemen of vrij te spelen met je vrienden of vriendinnen. Als je ervoor kiest om te gaan lessen krijg je les van een goede honkbalspeler op het eiland. Samen met zijn schoonzus runt hij Bam Bam tech sport zone.

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage of werk op Curaçao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben we een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media