Doneer nu jouw kleren op Curacao!

Kom je naar Curacao! Dan is het ook leuk om wat terug te doen voor het eiland. Samen met jou steunen wij de stichting Samen Doen. Deze stichting verkoopt tweedehands spullen en kleding aan mensen die het minder breed hebben op het eiland. Daarnaast helpen ze ook scholen en bijvoorbeeld dierenartsen. In deze blog leg ik jullie uit hoe wij maar ook jullie Curacao en deze stichting kunnen helpen!

Praktische informatie


Openingstijden: Dinsdag van 9:00 – 13:00 en iedere laatste zaterdag van de maand 9:00 – 13:00
Parkeergelegenheid: Ja
Adres: download maps.me en type Brievengat industrieterrein

Stichting samen doen curacao kleding doneren

Stichting Samen Doen

Stichting Samen Doen is een goed doel dat bruikbare en onbruikbare kleding inzamelt. Daarnaast verzamelen ze ook andere dingen zoals boeken, huishoudelijke artikelen, cd’s, speelgoed, sieraden en ga zo maar door. Stichting Samen Doen zit op het industrieterrein bij Brievengat. Hier hebben ze een loods met heel veel spullen waar gezinnen die het wat minder breed hebben dingen kunnen halen of kopen.

Deze stichting bestaat uit allemaal vrijwilligers die heel hard hun best doen om mensen op het eiland te helpen. En wij als MATCH willen graag ons steentje bijdragen aan de lokale bevolking.

Hoe kan jij helpen!?

Samen met jou gaan we de lokale bevolking helpen. We willen dit bereiken door aan iedere student te vragen of jullie één kledingstuk willen meenemen naar Curaçao. Dit kledingstuk ontvangen wij graag van jullie en met een grote zak vol kleding zullen we langs Samen Doen gaan en deze items doneren!

Stichting samen doen curacao kleding doneren

Inzamelen

Mocht je tijdens je stage of baan op Curaçao meerdere kledingstukken willen doneren of een bezoekje willen brengen aan Stichting Samen Doen, dan kan dat natuurlijk ook! Daarnaast ondersteunt de stichting ook andere bedrijven, zoals kerken en scholen, en doneert ze hier veel spullen aan. Ze werken ook samen met verschillende projecten op het eiland. Kortom, het is een geweldige stichting die zeker het verschil maakt op Curaçao!

Hoe werkt dit precies?

Bij aankomst op de luchthaven van Curaçao nemen we het kledingstuk van jou aan. Daarna brengen we, zodra we alle kledingstukken hebben ontvangen, de grote zak met kleding naar Stichting Samen Doen! Wij houden je natuurlijk up-to-date zodra we daarheen gaan!

  • Wat we van jou vragen: Als je je koffer inpakt, stop dan één kledingstuk in dat je wilt doneren. Bij aankomst zullen we dit van je aannemen en doneren aan Stichting Samen Doen!
  • Het handigst is om het kledingstuk in je handbagage te doen!

Laten we samen het eiland een stukje mooier maken. Tenslotte helpen alle kleine beetjes!

Ben jij benieuwd naar nog meer goede doelen op het eiland? Klik dan HIER!

Volg je ons al op de socials? Nee? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media