Een lekkere activiteit op Curacao, een cocktail workshop!

Welkom bij weer een nieuwe blog! Met vandaag, een hele leuke en vooral lekkere activiteit voor op Curaçao! Ik (Loïs) ben naar Landhuis Chobolobo geweest hier op Curacao en kreeg daar een tour door de fabriek, cocktail workshop en taste testing! En ik ga jullie daar vandaag alles over vertellen.

Praktische informatie


Kosten: 45 dollar
Openingstijden: maandag – Vrijdag 8:00 tot 17:00
Parkeergelegenheid: Ja
Faciliteiten: Drinken te koop Adres: download maps.me en type landhuis Chobolobo Website: klik hier!

serena's art factory Chichi

Landhuis Chobolobo

Landhuis Chobolobo is een Liqueur Distillery op Curaçao. En in deze distilleerderij wordt het bekendste drankje van Curaçao gemaakt. Namelijk Blue Curacao! Iedereen kent het bekende blauwe drankje wel. En in dit landhuis wordt dit drankje gemaakt. Naast de distilleerderij heb je ook een souvenirshop, cocktail bar, ijskraam en een klein terrasje waar je wat kan drinken.

Mijn dag

Ik had om 14:00 de tour bij landhuis Chobolobo. Eenmaal aangekomen had ik me gemeld en werd ik doorgestuurd naar de bar voor een welkomstdrankje. Een heerlijke Blue Curacao cocktail gedronken en nog even gesnuffeld in het souvenirwinkeltje. Hierna ben ik begonnen met de tour. De tour was in het Engels, maar is ook beschikbaar in het Nederlands of Spaans. De tour guide was een super leuke en gezellige man. We kregen een tour door de distilleerderij waar het bekende Blue Curaçao drankje gemaakt wordt. Maar niet alleen Blue Curacao wordt hier gemaakt. Ook de kleuren oranje, rood, groen, koffie likeur en chocolade likeur worden hier gemaakt. Tijdens de tour krijg je alle inside-informatie over hoe dit proces eruit ziet.

activiteit curacao cocktail workshop

Cocktail workshop

Nadat we de tour hadden gekregen was het tijd om zelf 2 cocktails te gaan maken. Je krijgt een menukaart met ruime keuze voor de cocktails die je wilt maken. Eerst krijg je 3 verschillende Curaçao likeur om te taste testen. Ik had gekozen om een Pornstar Martini met de oranje Curacao likeur te maken en een Cappuccino smoothie met de chocolade en koffie likeur. De barman is super gezellig en helpt je je eigen cocktail samen te stellen! Ik raad het zeker aan om dit te doen als je op het eiland bent. Het is een superleuke activiteit om te doen samen met een familielid, vriend of vriendin! En pas op met naar huis rijden 🙂

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media