Pak je spullen en ga tijdelijk werken op het tropische eiland Curacao!

Heb je er ooit van gedroomd om je werkomgeving te verruilen voor parelwitte stranden, turquoise wateren en een relaxte Caribische levensstijl? Tijdelijk werken of stage lopen op Curacao biedt de perfecte gelegenheid om deze droom werkelijkheid te maken. Dit tropische eiland in het zuidelijke deel van het Caribisch gebied trekt jaarlijks duizenden avonturiers en professionals aan die willen genieten van een mix van werk en vrije tijd. Lees hier alles over de mogelijkheden en voordelen van tijdelijk werken op Curacao!

Waarom tijdelijk werken in het buitenland geweldig is!

tijdelijk werken curacao

In Nederland wonen kan altijd nog toch? Curacao is het perfecte avontuur voor jongeren die graag naar het buitenland willen maar het liefst toch willen genieten van de voordelen van de Nederlandse cultuur.

Enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun professionele leven naar dit tropische paradijs te verplaatsen staan hieronder beschreven!

  • Caribische levensstijl: Verruil de Nederlandse gestresst cultuur en ruil deze in voor een ontspannen en vriendelijke sfeer. Je zult merken dat het eiland een unieke balans biedt tussen werk en vrije tijd, waardoor je kunt genieten van het beste van beide werelden.
  • Tijd om op pad te gaan: Van adembenemende stranden en azuurblauwe zeeën tot kleurrijke koraalriffen en indrukwekkende nationale parken, Curaçao biedt een overvloed aan leuke activiteiten die je tijdens je vrije dagen kunt verkennen.
  • Ontwikkel jezelf: Daar zit je dan aan de andere kant van de wereld. Een mooi moment om te onderzoeken wat je nou echt wil in je leven. Er zijn veel ups maar natuurlijk kom je jezelf ook wel een keer tegen. Deze levenslessen neem je de rest van je leven mee.
  • Sluit nieuwe vriendschappen: Jongeren die voor stage of tijdelijk werk naar Curacao gaan zijn allemaal sociale en enthousiaste mensen die net als jij avonturiers zijn. Je maakt zoveel avonturen mee samen dat je het eiland verlaat met nieuwe levenslange vriendschappen.

Oké, maar en de praktische kant dan?

Voordat je besluit om tijdelijk te werken of stage te lopen op Curaçao, zijn er enkele praktische overwegingen waarmee je rekening moet houden:

  • Werk- of stagevergunning: Je moet ervoor zorgen dat je de juiste werk- of stagevergunning verkrijgt voordat je aan de slag gaat op Curaçao.
  • Zorg ervoor dat je tijdig accommodatie regelt op Curaçao. Er zijn verschillende opties, variërend van gemeubileerde appartementen tot gedeelde huizen en villa’s.
  • Maak een realistisch budget voor je verblijf op Curaçao, inclusief kosten voor huisvesting, levensonderhoud, transport en vrijetijdsactiviteiten. Benieuwd wat je ongeveer kwijt bent? In deze blog lees je meer over de kosten op Curacao!
  • Verzekering: Zorg ervoor dat je een goede ziektekostenverzekering en reisverzekering hebt voordat je naar Curaçao vertrekt.

Voor welke banen kom ik in aanmerking om tijdelijk te werken op Curacao?

Er zijn meerdere mogelijkheden maar het aller belangrijkste is dat we samen kijken naar waar jouw eisen en wensen liggen. Op deze manier kunnen we je helpen bij de zoektocht naar een perfecte tijdelijke baan op Curacao.

Waarmee kan MATCH jouw helpen?

Als je geïnteresseerd bent in tijdelijk werken op Curaçao, zijn er verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. Je kan zelf op zoek gaan maar je kan ook gebruik maken van een bemiddelingsdienst van MATCH! Wij hebben meerdere vacatures op Curacao online staan die wellicht perfect zijn voor jou! Wij focussen ons op banen in de horeca, retail, toerisme en onderwijs en recruitment.

Pak je koffers en maak je klaar voor een onvergetelijk tropisch avontuur op Curaçao!

Wil je activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media