Wil je winkelen op Curacao? Dan is Sambil de plek waar je moet zijn!

Vind je het weer eens tijd om lekker een dagje te gaan shoppen? In dit winkelcentrum kan je van alles doen! Er zijn restaurants, koffietentjes, je kan een eigen parfum maken en het allerbelangrijkste natuurlijk, shoppen! In deze blog vertel ik jullie alles over Sambil, Curacao!

Praktische informatie


Kosten: Geen entree
Openingstijden: maandag t/m donderdag: 10:00 tot 20:00 vrijdag/zaterdag: 10:00 tot 21:00 zondag: 11:00 tot 20:00
Parkeergelegenheid: Ja
Faciliteiten: Restaurants, drinkententjes aanwezig Adres: Veeris 27, Willemstad, Curaçao

Sambil shoppingcenter Curacao

Sambil Curacao

Sambil Shoppingcenter op Curaçao is het grootste winkelcentrum van het eiland. Het ligt op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven. In dit winkelcentrum kun je van alles doen: er zijn verschillende activiteiten, zoals honkbal, een trampolinepark maar ook een bioscoop en diverse eet- en drinktentjes. Ook kun je je eigen parfum samenstellen bij het parfumlaboratorium en is er een grote supermarkt. En natuurlijk zijn er genoeg winkels om lekker te shoppen. Al bij al, een leuk dagje weg!

sambil shopping center

Winkels

Zoals ik al eerder heb genoemd, is shoppen op Curaçao best lastig, aangezien de trends hier iets anders zijn dan in Nederland. Toch zijn er bij Sambil wel een aantal leuke winkels te vinden, zoals American Eagle, Victoria’s Secret, Polo, een soort H&M en Bershka, Adidas, Calvin Klein, bikiniwinkels en souvenirwinkeltjes.

Combineer een dagje Sambil met een bezoek aan Punda of Otrobanda, twee stadjes die aan de Pondjesbrug grenzen. Hier kun je ook leuk winkelen en Willemstad verkennen. Tip: vermijd het midden van de dag, omdat het dan behoorlijk warm is en je in de felle zon loopt. Kies ervoor om dit te doen op een bewolkte of regenachtige dag.

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media