MARIJKE | Mentor voor jongeren op Curaçao

Here I am! Mijn naam is Marijke ten Brink, 36 jaar en ik ben jouw mentor op het eiland! Je kunt bij mij terecht voor tips, advies en vragen, maar ook zeker voor de struggles die je tegenkomt tijdens je stage- of werkperiode op Curaçao. coach curacao studenten stage

Ik ben werkzaam als mentor voor jong volwassenen op Curaçao. Ik begeleid deze jongeren tijdens hun dappere avontuur op het eiland.

Naast dat het aangaan van zo’n avontuur super leuk is kan het soms ook wat spannend zijn. Zeker de eerste weken zul je moeten wennen aan je nieuwe ´thuis´.

coach op Curacao marijke ten brink

Een nieuwe daginvulling met stage of werk, het huishouden, feestjes en dan ergens ook nog ruimte inlassen om iets te doen aan je studie of persoonlijke ontwikkeling. Druk zat! Niet iedereen heeft extra hulp nodig, maar als jij dit wel nodig hebt, ben ik tijdens jouw stage of uitdaging op Curaçao dé aangewezen persoon. coach curacao studenten stage

Wanneer schakel je mij in als mentor?

  • Als je het fijn vindt dat je iemand hebt tijdens je stage of uitdaging op Curacao om het over alles te hebben;
  • Wanneer je heimwee ervaart en niet weet hoe je hiermee moet omgaan;
  • Als je moeite hebt om te aarden en hier hulp bij wilt;
  • Wanneer je iets heftigs meemaakt op Curacao.

Tijdens je verblijf op Curaçao kun je ook tegen moeilijke situaties of momenten aanlopen. Misschien ben je onzeker, vind je het lastig om je grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen of heb je last van heimwee. Dit kan helemaal lastig zijn door alle verleidingen die het eiland kent. Denk aan; iedere avond feestjes, alcohol & drugs en niet te vergeten de jongens die zeker oog hebben voor de leuke Nederlandse meiden!

Je kunt bij mij terecht voor alle struggles die jij ervaart tijdens je verblijf. 

En hoe nu verder als je mij inzet als jouw mentor of coach op Curacao?

Wil je mij als mentor? Ik bied twee pakketten aan, daaruit kun je een keuze maken wat aansluit bij jouw wensen. 

Onderaan de pagina vind je een contactformulier dat je kan invullen zodat we zo snel mogelijk een (online) kennismakingsgesprek kunnen inplannen en ik je eventuele vragen kan beantwoorden. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! 

Pakket 1
Online kennismaking vooraf aan je avontuur
2 keer een 1 op 1 gesprek  (60 minuten)
Telefonische bereikbaarheid 6 dagen per week
€100,-
Pakket 2
Online kennismaking
vooraf aan je avontuur
6 keer een 1 op 1 gesprek (60 minuten)
Telefonische bereikbaarheid
6 dagen per week
€350,-

Wil je meer over mij weten?

Verder ben ik een ochtendmens, hou ik van de zee (één van de redenen dat ik hier woon), ben ik gek op koken en lezen.  Muziek & dans is echt mijn passie, zo ook surfen en reizen. Daarnaast start ik de dag het liefst met een meditatie wandeling in de natuur, journallen en andere tools die mij helpen groeien naar de next level versie die ik wil zijn. Persoonlijke ontwikkeling is niet alleen mijn werk, maar ook waar ik mij persoonlijk graag mee bezig houd! 

Hier lees je meer over de werkwijze van MATCH en op mijn eigen website kom je meer over mij te weten! oach curaca

o studenten sta

Ik meld me aan!

collage over studenten tijdens stage op Curacao
Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media