Playa Lagun | Het lokale verborgen strandje met restaurant

Tijd om een schattig strandje te bezoeken waar je de kans hebt om schildpadden te zien! In deze blog neem ik jullie mee naar Playa Lagun. Veel mensen kennen dit strandje niet omdat het wat afgelegen ligt maar het is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Praktische informatie
Entree: gratis
Parkeergelegenheid: Ja (gratis)
Faciliteiten: Restaurant
Ligbedden: Ja (5 Gulden)
Bijzonderheden: Mooi uitkijkpunt, blauw water en schildpadden!

Stranden op Curacao
Tijdens mijn stage op Curaçao gingen we strandhoppen en overal een duik nemen! Op Curaçao zijn er dan ook veel verschillende stranden die je kunt bezoeken. Eén van mijn favoriete strandjes op Curaçao is Playa Lagun.

Playa Lagun is het enige strand op Curacao dat echt ‘in het eiland’ ligt. Het is niet een lang zandstrand maar juist een super schattig vissers strandje. Naast Playa Lagun zijn er nog een paar andere stranden te vinden, zoals bijvoorbeeld Grote Knip en Kleine Knip.

Strand curacao playa lagun

Één van de mooiste en meest lokale strand op Curacao: Playa Lagun


Playa Lagun is een prachtig strandje als je houdt van een wat lokale sfeer. Het ligt in het dorpje Lagun en er zijn vaak niet heel erg veel toeristen aanwezig. Er zijn ligbedjes en de mogelijkheid om iets te eten en te drinken. Als je de hoge trap opgaat, kom je bij het restaurant waarvandaan je een schitterend uitzicht hebt over de zee en het strandje. Het leuke aan dit strandje is dat er vaak schildpadden te vinden zijn. Lokale mensen voeren vissen vanaf de vissersbootjes die je op bovenstaande foto’s ziet, en dit trekt de schildpadden aan. Vergeet dus niet je snorkel mee te nemen.

Wil je meer strandjes bezoeken tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs Hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze strandjes en activiteiten! Benieuwd? Klik dan Hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media