Tijd om te ontspannen tijdens deze activiteit op Curacao. Ga een dagje naar de spa!

Tijdens jouw stage- of werkperiode op Curacao heb je het natuurlijk super druk. Naast alle feestjes en werkdagen is het daarom ook wel is lekker om een dagje te ontspannen. Gelukkig kan dat op het eiland. Boek nu jouw massage of chill dagje bij 8 The Experience op Curacao!

Praktische informatie

Kosten: €40,- voor een dagpas Openingstijden: vrij – za: 09:00 – 18:00. zo – ma: 10:00 – 17:00 di – wo – do: 10:00 – 19:00
Parkeergelegenheid: Ja
Faciliteiten: Gelegenheid om drinken en eten te kopen
Adres: Coral Estate, St Willibrordus, Curacao Website: Klik hier!

activiteit curacao spa

Coral estate

In deze blog heb ik een heerlijke activiteit voor jullie op Curacao, de Spa! In het dorpje Sint Willibrordus ligt Coral Estate, dit is een plek waar meerdere dingen te beleven zijn. Er staan grote villa’s, er is een hotel, strand, zwembad, meerdere lunchplekjes en winkeltjes, er is een makelaarskantoor en er is dus ook een spa! Op die laatste gaan we vandaag wat dieper in, want wat is deze spa een heerlijke activiteit voor als jij een dagje wilt uitrusten!

activiteit curacao spa

Activiteit Curacao: Spa 8 The Experience

De spa op Coral estate heet 8 The Experience, deze spa ligt naast het zwembad en het strand ‘Karakter’. Het is er van binnen en buiten super mooi. Wel moet je van te voren boeken bij de spa, dit kan op de website. Je kan verschillende behandelingen boeken. Je hebt daarnaast ook keuze uit een dagpas of verschillende losse treatments. Een dagpas kost €40,- per persoon en je krijgt hierbij vier mini treatments! Dit zijn verschillende behandelingen die je kan kiezen, denk aan een hoofdmassage of een manicure.

Als je kiest voor een dagpas dan kan je zelf kiezen hoe laat je komt. Voor die tijd kun je nog lekker bij het strand of het zwembad gaan liggen.

Onze dag

Samen met Jayresa gingen we samen een dagje naar deze spa toe voor mijn verjaardag. We hadden een dagpas geboekt met een heerlijke massage. ‘S ochtends hebben we nog even gewerkt op Coral Estate en om 2 uur gingen we naar de spa. Hier hebben we lekker in de cabines gezeten en buiten bij het zwembad gelegen, om 5 uur werden we opgeroepen voor onze massage, en dat was lekker! We hebben 60 minuten lang een massage gehad voor ons hele lichaam. Een absolute aanrader om te doen. Ook de behandelkamers zijn ontzettend mooi ingericht en geven een super relaxte sfeer.

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media