HOE HET BEGON..

Toen ik, Jay, nog studeerde was ik op zoek naar een buitenlandse stage. Mijn ogen waren gericht op een afstudeerstage op Curacao, maar online vond ik niet wat ik zocht. Het ontbrak aan een overzicht van alle (studie)loopbaanmogelijkheden op het eiland. Hoe handig zou het zijn als er een platform was met een volledig overzicht? Ik besloot zelf actie te ondernemen en zo richtte ik in 2021 een uitgebreid jobboard op: MATCH. Werkgevers konden hun vacatures plaatsen, en studenten of young professionals kunnen eenvoudig online solliciteren. Een makkelijke, snelle en toch persoonlijke oplossing!

MATCH KORTING

Hoe leuk? Iedereen die bij MATCH een dienst afneemt profiteert van de MATCH-korting. Dat betekent dat er nu geen enkele reden meer is om tijdens je verblijf op Curaçao voor stage of werk de diverse activiteiten niet uit te proberen. Alle deelnemende bedrijven zijn te vinden op onze blogpagina.

Ik zeg: het is tijd om te MATCH’en! Wat vind jij?

Stageopdracht / scriptie

Bij ons kun je profiteren van de samenwerking met professionele editors die tegen een voordelig studententarief jouw scriptie- of stageopdracht kunnen nakijken. Heb je vragen hierover? Wij vertellen je er graag alles over!

Emigratiebegeleiding

Wil je na afloop van jouw stage of tijdelijke baan op Curaçao blijven? Naast stagebemiddeling bieden wij een aanvullende service die young professionals begeleidt bij hun emigratie naar Curaçao.

Jouw volgende stage

Wil je na jouw stage of tijdelijke baan op Curaçao elders in de wereld aan de slag? MATCH maakt deel uit van een groep (stage)bemiddelingskantoren wereldwijd, waardoor wij je gemakkelijk aan een andere uitdaging helpen!

TIJD BESPAREN!

Bij MATCH houden we niet van ingewikkelde en langdurige (sollicitatie)procedures! Samen zorgen we ervoor dat jouw voorbereiding soepel verloopt. We bieden snelle ondersteuning, geven sollicitatietips en zorgen ervoor dat jij snel aan de slag kunt bij dé perfecte uitdaging voor jou op Curaçao!

Wat dit voor jou betekent? MATCH is een makkelijke, snelle maar vooral leuke manier om in contact te komen met een goed bedrijf, huisvesting en vervoer voor jouw (stage)periode op Curaçao!

AMBITIE

Een periode doorbrengen op een tropisch eiland is geweldig! Maar het is ook van belang dat deze ervaring aansluit bij jouw toekomstige loopbaan. Ben jij gedreven in je carrière, zoek je gewoon een leuke tijd op het eiland, of overweeg je zelfs permanent hier te wonen? Laten we samen in gesprek gaan om te ontdekken welke uitdaging het beste bij jou past en welke juist niet.

Samen zorgen we ervoor dat jouw avontuur op Curaçao een succes wordt!

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media