Regenachtige dag? Bezoek dan Zuikertuin Mall op Curaçao!

Tijdens de regenachtige dagen op Curaçao is er meer te doen dan je denkt. Helaas lukt een dagje strand niet maar dit is de perfecte mogelijkheid om andere dingen van het eiland te ontdekken. Bezoek Zuikertuintje bijvoorbeeld is!

Praktische informatie


Kosten: Geen entree
Openingstijden: maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 19:00 uur
Parkeergelegenheid: Ja
Faciliteiten: Restaurants, drink-/ en eettentjes, winkels aanwezig Adres: Suikertuintjeweg, Zuikertuin Mall, Willemstad, Curaçao

Zuikertuin Curacao

Zuikertuin Mall Curacao

Zuikertuin Mall op Curacao is een kleine shoppingmall, er zijn verschillende dingen te vinden zoals winkels, eettentjes, drinktentjes en restaurants. Zuikertuintje is gelegen in een koloniaal landhuis uit 1870. Het fijne aan deze shopping mall is dat er wat Nederlandse winkels te vinden zijn. Denk aan Ralph Lauren, De Bruna, Jamin en de Rituals! Het winkelcentrum is ook volledig gevuld met airco’s. Super lekker!

Zuikertuin Curacao

De Heeren

Ook heeft Zuikertuintje een restaurant, namelijk de Heeren. De Heeren is een ‘broertje’ van het restaurant de Heren At Sea die in Pietermaai zit. Ze hebben dezelfde menu kaart alleen heeft de Heeren in Zuikertuintje Pasta dinsdag. Dit heeft de Heren at Sea niet. Op deze avond kan je voor 22 gulden een grote pasta eten en heb je keuze uit ruim 10 pasta’s. De pasta’s zijn heerlijk en super goedkoop! Dit is dus ook zeker meteen een aanrader voor tijdens je stage-/ of werkperiode. Er is live muziek tijdens het eten en het is er altijd super gezellig. Een aanrader om heen te gaan tijdens jouw stage-/ werkperiode op Curaçao!

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media