Speel nu een escape game door Willemstad!

Deze nieuwe game op het eiland is een absolute must die je moet proberen samen met jouw vrienden tijdens jouw stage of werk op Curacao. Je kan namelijk een escape game door Willemstad doen, hoe leuk! Tijdens deze game leer je leuke weetjes en feitjes over Curaçao.

Praktische informatie

Kosten: €25,- per groep

Openingstijden: iedere dag
Parkeergelegenheid: Gratis
Faciliteiten: Gelegenheid om drinken en eten te kopen tussendoor
Adres: Otrobanda of Punda

Website: Klik hier!

escape game Curacao

Escape game Curaçao

Deze nieuwe opkomende game op Curacao is super leuk als jij zin hebt in een avontuurlijk en gezellig spel door Willemstad. Samen met je vrienden kan je dit spel in een groep spelen. Je downloadt een app en vult een persoonlijke toegangscode in die je van het bedrijf krijgt. Zij geven je ook een startadres waar je begint. Hierna ga je vragen beantwoorden door middel van de app, deze vragen gaan over de wijk waarin je je bevind. Dit kan Punda of Otrobanda zijn. De vragen zijn uitdagend, maar zeker te doen met wat algemene kennis. Als je een vraag goed beantwoord hebt mag je door naar de volgende. De uitdaging is om zo snel mogelijk alle vragen goed te beantwoorden. Het spel duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

escape game Curacao

Kies uit twee leuke wijken (Punda of Otrobanda)

Je hebt keuze uit twee soorten spellen. Je kan het spel spelen in Otrobanda of in Punda. Op de website kan je het spel bestellen. Hierna krijg je een mail met uitleg hoe het spel in zijn werk gaat en krijg je jouw persoonlijke code.

Alleen om de code in te voeren heb je wifi nodig. Bij het Otrobanda spel begin je in winkelcentrum Renaissance, dus hier heb je open wifi mocht je geen internet hebben.

Tip: trek stevige schoenen aan want je moet wel een stukje wandelen. En neem genoeg water mee!

MATCH Kortingskaart

Goed nieuws! Dit bedrijf neemt deel aan de MATCH korting! Ben jij in het bezit van een MATCH kortingskaart en wil jij de gamewereld ontdekken? Pak dan 10% korting bij Escape Room Curaçao!

Stap 1

Bekijk alle activiteiten op de MATCH blog pagina!

Stap 2

Kies welk activiteit(en) jij wil gaan

Stap 3

Stuur een app naar MATCH met daarin je persoonlijke MATCH-kaart nummer

Stap 4

Geniet van de korting en alle
leuke activiteiten!

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage of werk op Curacao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media