Vibe and Paint samen met je vriendinnen op Curaçao!

Dit is geweldig! Samen met je vriendinnen schilderen, muziek luisteren, dansen en ondertussen hapjes eten en cocktails drinken. Wie wil dat nou niet? Deze nieuwe activiteit is sinds kort te beleven op Curaçao en is een ware must do!

Praktische informatie

Kosten: € 33,- per persoon (thema avonden) doordeweeks schilderen € 18,- Openingstijden: woensdag t/m zaterdag
Parkeergelegenheid: Gratis
Faciliteiten: Drankjes en hapjes aangeboden
Adres: Winston Churchillweg 104, Willemstad, Curaçao, Socials: Klik hier!

Vibe and Paint Curacao

Vibe and Paint Curaçao

Daar ging ik dan samen met een vriendin naar Vibe and Paint Curaçao! Dit is namelijk dé perfecte avond om samen met je vriendinnen te besteden. Onder het genot van een cocktail, hapjes en shotjes kun je de leukste canvassen beschilderen in het donker. Er is daarnaast ook een DJ en obers waarbij je drankjes kan bestellen. Iedere maand is er een thema avond. Ons thema was, Nightclub en de dresscode was Dress to Impress. Verder kun je van woensdag tot en met zaterdag hier ook schilderen maar dan zonder thema. De canvassen zijn al voorgetekend, wat ik persoonlijk super fijn vond. Geen zorgen? Voor de creatievelingen onder ons kon je ook lege canvassen kiezen en zelf tekenen!

Hier vertel ik je alles over onze avond!

Samen met een vriendin was ik uitgenodigd voor een super leuke avond bij Vibe and Paint! De avond begon om acht uur, en bij onze aankomst werden we verwelkomd met een heerlijk welkomstdrankje. Daarna kregen we de kans om een rondje te lopen en te beslissen welk canvas we wilden gaan beschilderen.

Er waren meerdere ronde en hoge tafels beschikbaar waar je kon zitten met je vriend(inn)en, elk met een bakje voor verf en kwasten. De basiskleuren waren al voor ons geselecteerd, maar als je andere kleuren wilde gebruiken, kon je die vooraan in de zaal pakken. De ruimte was leuk, netjes en gezellig ingericht, en gelukkig was er ook airco!

Tussen het dansen en schilderen door werden er hapjes en drankjes geserveerd. Mocht je meer willen drinken dan kon je cocktails, fris en mix-drankjes bestellen aan de bar.

Later op de avond kreeg we ook nog een lekker shotje groene Rum. Het was echt een super leuke avond met veel gezelligheid. Ik zou iedereen dan ook aanraden om hier een keer heen te gaan. Het is een activiteit op Curacao die je niet snel doet maar zo ontzettend leuk is! Als je naar Vibe and Paint gaat heb je gegarandeerd een geslaagde avond.

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage of werk op Curacao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media