E-scooter tour bij Iguana Ride

Bon Tardi iedereen! ik (Loïs) mocht vandaag weer een super leuke tour op het eiland doen. Namelijk een E-scooter tour! In deze blog ga ik jullie alles hierover vertellen.

Praktische informatie


Kosten: 50 dollar p.p.
Openingstijden: Iedere dag van 9:30 – 11:30/15:30-17:30
Parkeergelegenheid: Ja
Faciliteiten: Neem eigen drinken/eten mee Adres: Punda, Willemstad Website: https://iguanaridecuracao.com

e-scooter tour iguana ride curacao

Welke tours zijn er?

Hoe leuk! Iguana Ride Curacao is een bedrijf die verschillende tours aanbied met hun e-scooters. Ze hebben 4 tours die je verschillende delen van het eiland laten zien.
1) Er is een tour door Otrobanda. Bij deze tour rijd je door de kleurrijke straten. Je komt veel muurschilderingen tegen;
2) Er is een tour door Punda. Punda is het centrum van Curacao waar alle winkeltjes zijn gelegen;
3) Er is ook nog een gecombineerde tour. Bij deze toer zie je zowel Punda als Otrobanda;
4) En dan is er ook nog een Jan Thiel / Peninsula Discovery Tour.

Samen met Jay mochten we de gecombineerde tour van 2 uur doen! We reden door Punda, Otrobanda en we mochten zelfs over de Pondjesbrug. Tijdens de toer leer je over de muurschilderingen die je vindt in de wijken. Je maakte meerdere korte stops en je krijgt de tijd om foto’s te maken en even rond te kijken. Verder reden we langs heel veel mooie plekken waar je met de auto niet snel kan komen.

e-scooter tour iguana ride curacao

De scooters zijn heel erg makkelijk te besturen, de 2 gidsen die met je meegaan zijn super leuk en gezellig, ze vertellen alle informatie op een grappige en leuke manier. Ze hebben zelfs een grote muziek box bij voor extra sfeer. Ik raad je aan om jezelf in te smeren. Je bent toch 2 uur lang in de volle zon. Het is daarom ook best wel warm, zorg dat je genoeg water mee hebt en misschien een kleine snack. Je krijgt wel de kans om wat drinken of een ijsje te kopen onderweg mocht je dit liever willen.

Te combineren met

Deze e-scooter tour is leuk om te combineren met een leuk lunchtentje in Willemstad, bezoek nog even wat winkeltjes of rijd lekker door naar het strand. Hier wat opties: Pirate bay, Kokomo beach of Blue bay!

Wil je meer van dit soort leuke activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Check dan hier de TikTok!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media