Wil je kleding winkelen op Curacao? Bezoek Ela fashion store dan eens!

Helaas voor alle shopaholics valt er weinig te shoppen op het eiland. Maar als je goed zoekt, zijn er een aantal winkeltjes waar je best wat leuke dingetjes kunt vinden! Vandaag neem ik jullie mee naar een winkeltje dat superleuke meidenkleding en accessoires heeft.

Openingstijden
Maandag: 12:00 – 18:00 pm 
Dinsdag tot Donderdag: 10:00 – 18:00pm 
Vrijdag en Zaterdag: 10:00 – 19:00pm 

Ela Fashion Store heeft sinds 2 maanden haar deuren geopend op Eden Mall. Eden Mall is een klein plein met een aantal eetgelegenheden, een supermarkt en enkele winkeltjes. Er is ook een 24/7 eetrestaurant. Het is zeker leuk om een keer een bezoekje te brengen! Eden Mall is gelegen aan de Caracasbaaiweg.

De knappe dame hier rechts op de foto is de eigenares van Ela’s Fashion Store. Ze is sinds 2 maanden begonnen met deze winkel en verkoopt leuke, schattige en stoerdere meidenkleding.

kleding winkelen Curacao

Hieronder kan je een sfeer impressie zien van de winkel. Ze verkoopt leuke gekleurde kleding maar ook wat donkere kleren. Voor ieder zeker wat wils. Ze heeft een Instagram account waarop je de laatste nieuwe items kan zien. Klik HIER voor haar Instagram!

Adres: Edenmall Caracasbaaiweg 280 unit 21 A

kleding winkelen Curacao

Benieuwd naar meer winkels op het eiland? Klik dan Hier!

Volg jij ons al op de socials? Klik dan Hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media