Tijd voor een sportieve activiteit? Ga paddelen bij Padel Curaçao!

Heb jij zin in een leuke en sportieve activiteit voor op Curacao? Ga dan paddelen bij PadelCuracao! Deze opkomende sport is ontzettend gezellig en leuk om te doen. Bovendien blijf je lekker actief! In deze blog vertel ik jullie alles over mijn ervaring! Kom en ontdek de leuke wereld van Paddelen op Curaçao!

Praktische informatie

Kosten: 80 naf voor 1 uurtje (4 pers)
Openingstijden: Ma-vrij: 07:00 – 12:00 / 17:00 – 22:00 zaterdag: 07:00 – 12:00
Parkeergelegenheid: Ja
Faciliteiten: Gelegenheid om drinken te kopen
Adres: Scherpenheuvel

Onderwater grot Curacao

Leuk om te weten!

Als je werkt of een stage volgt op Curacao, merk je al snel dat je veel minder beweegt dan in Nederland. Waarom? Simpelweg pak je hier op Curaçao voor bijna alles de auto. Zelden is iets hier op loopafstand. Om toch een beetje in vorm te blijven, is het handig om eens te kijken naar welke sportieve opties er hier op het eiland zijn. Gelukkig heeft Tim daar iets op verzonnen!

In 2020 is Tim geëmigreerd naar Curaçao en wilde hij zijn passie voor padellen ook oppakken op het eiland. Er was alleen nog geen padelbaan op Curaçao. Daarom besloot hij in januari 2022 de eerste padelbaan van Curaçao op te richten! Hoe leuk?

Activiteit Curacao: paddelen

Daar gingen we dan! Het was tijd om eens te kijken hoe goed we nu eigenlijk waren in padel. We spraken met z’n allen af bij de padelbaan, die ligt op een centrale plek tussen verschillende woonwijken. Het is makkelijk bereikbaar en er is genoeg ruimte om je auto te parkeren.

We kregen een uur de padelbaan ter beschikking, en ik vond het ontzettend leuk om deze sportieve activiteit op Curaçao te doen! Ik begrijp wel dat mensen het fijn vinden om in ieder geval de eerste paar keer een begeleidende les te krijgen met tips en tricks. Het was ontzettend gezellig en we gaan er zeker nog een keer heen! Je hoeft verder ook geen spullen mee te nemen, want je krijgt ter plaatse een racket. Kleine tip: neem wel een flesje water mee.

activiteit qua sporten op Curacao padel

Wat kan je allemaal doen? En hoeveel kost het?

Bij deze activiteit op Curacao, paddelen, zijn er diverse opties waar je uit kan kiezen. Je kunt vrij spelen en met drie anderen samen een baan reserveren voor 80 Antiliaanse gulden per uur (Dit is ongeveer €40,-). Voor wie wat extra begeleiding wil, biedt Tim zowel privé- als groepslessen aan. En als je een meer gevorderde speler bent, kun je deelnemen aan de georganiseerde wedstrijden die Padel Curaçao organiseert. Kortom, er is voor ieder wat wils, dus je kunt volop plezier beleven aan padel op Curaçao!

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben wij een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media