Wil jij shoppen op Curacao? Bezoek dan Ozzi accessories is!

Helaas voor alle shopaholics valt er weinig te shoppen op Curaçao. Er zijn namelijk geen lange winkelstraten of shoppingmalls. Als je goed zoekt, zijn er wel een aantal superleuke winkeltjes waar je leuke kleding of sieraden kunt vinden! Vandaag neem ik jullie daarom mee naar een verborgen winkel dat kledingitems en accessoires heeft.

Openingstijden

Ma – zo: 10:00 am – 18:00 pm 
Adres: Edenmall Caracasbaaiweg 280

Shoppen op Curacao: Meet Ozzi

Ozzi Accessories is een boutique winkel en heeft sinds 2 maanden zijn deuren geopend op Eden Mall. Eden Mall is een klein plein met een aantal eetgelegenheden, een supermarkt en enkele winkeltjes. Er is ook een 24/7 eetrestaurant (Larry’s). Het is zeker leuk om een keer een bezoekje te brengen! Eden Mall is gelegen aan de Caracasbaaiweg.

De man hier rechts op de foto is de eigenaar van Ozzi Accessories. Deze winkel verkoopt voornamelijk sieraden! Je kan hier van alles vinden, tot aan enkelbandjes, ringetjes, armbandjes en ga zo maar door. Daarnaast hebben ze ook enkele super mooie jurken hangen!

shoppen curacao

Hieronder kan je een sfeerimpressie zien van de winkel. Ze hebben kleurrijke accessoires en wat kledingitems. Voor ieder zeker wat wils. Ze hebben een Instagram account waarop je de laatste nieuwe items kan zien. Klik HIER voor de Instagram!

shoppen curacao

Benieuwd naar andere winkels op het eiland? Klik dan Hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media