Lees hier alle belangrijke dingen over autoverhuur op Curacao!

Jouw autoverhuur op Curacao! Dat is een belangrijk onderwerp, maar hoe zit dat nou precies? Wat is een betrouwbare autoverhuurder? Welke auto is geschikt? Wil ik een schakel of een automaat? Geen zorgen. Wij helpen je op weg bij het vinden van de perfecte auto voor jouw tijd op Curacao!

Wat kost een auto huren op Curacao?

Jouw autoverhuur op Curacao !

Er zijn veel autoverhuurders op Curaçao, waardoor het soms moeilijk is om de juiste keuze te maken. Vanuit Nederland kan het lastig zijn om te beoordelen bij welke autoverhuurder je het beste een auto kunt huren. Om deze reden maken wij de keuze voor jou gemakkelijker. MATCH werkt namelijk samen met twee betrouwbare autoverhuurders op het eiland.

Het is belangrijk dat je voor jezelf eerst twee keuzes maakt:

  1. Ga ik een auto delen of wil ik een auto voor mezelf?
  2. Wil ik een handgeschakelde auto of een automaat? (De prijzen zijn hetzelfde)
autoverhuur Curacao

Hoe ziet het eruit als je op Curacao aankomt?

Als je hebt gekozen voor een transfer, zal een medewerker van MATCH je ophalen van de luchthaven. Na aankomst op Curaçao word je naar je (studenten)huis gebracht. Aangezien vluchten vaak ’s avonds arriveren, ontvang je de volgende dag pas de auto.

Bij aankomst bij de autoverhuurder controleren jullie gezamenlijk de auto op eventuele schade.

Wanneer zijn de betaalmomenten?

Elke maand breng je je auto naar de autoverhuurder. Zij controleren de auto voor je, pompen indien nodig de banden op en vullen bijvoorbeeld de olie aan. Op dit moment dien je ook meteen de betaling te voldoen, wat contant moet gebeuren. Naast de autoverhuurder is er een geldautomaat (ATM) beschikbaar, zodat je gemakkelijk kunt pinnen.

Hieronder vind je algemene informatie die belangrijk is voor het huren van een auto op Curaçao:
Kosten: variërend van €438 tot €688,-
Borg: €250,-
Inclusief: aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering), wegenbelasting, pechhulp en regelmatige controles door een monteur.

Vragen?

Heb je nog vragen over het huren van een auto op Curacao? Twijfel dan niet om ons even een bericht te sturen!

Mail: info@stage-curacao.nl

Wil je meer van dit soort praktische informatie voor tijdens je stage op Curacao? Check dan onze andere blogs!

Ook hebben wij erg leuke TikToks online staan over activiteiten om te doen tijdens jouw stage! Benieuwd? Check dan hier de TikTok!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media