Kokomo Beach | Een prachtig strand met een schommel in de zee op Curaçao!

Wanneer je aan Curaçao denkt, denk je natuurlijk aan een de mooie stranden op het eiland! Dit leuke strand genaamd Kokomo heeft een prachtig wit zandstrand, een mooi heldere zee, een schommel in het water en nog een kleine verrassing. Lees snel verder om erachter te komen wat dit strand met de schommel in de zee nog meer te bieden heeft!

Praktische informatie

Kosten: Geen entree, 7 gulden per strandbedje
Openingstijden:
Maandag – zaterdag: 09:00 uur tot 18:00 uur
Zondag: 09:00 uur tot 20:00 uur
Parkeergelegenheid: Ja
Adres: Vaersenbaai
Maps: Klik hier

foto student op Curacao

Kokomo – het strand op Curaçao met een schommel in de zee

Kokomo beach is een baai gelegen tussen Boca Samí en Bullenbaai, ten westen van het dorp Sint Michiel op Curaçao. Deze baai wordt omringd door kliffen. Het is een erg veelzijdig strand, je vindt er namelijk een strandtent, duikshop en een massagetent. In de zee vind je de bekende kokomoschommel. Om hier te komen moet je een klein stukje zwemmen. Deze schommel is een ideale fotoplek. Aangezien de schommel in de zee soms aardig glad kan zijn, is het hilarisch om van een afstandje te kijken hoe mensen op de schommel proberen te komen. Wanneer de zee wat golft, valt de een na de ander er van af.

collage over strand met schommel op Curacao

Leguanen op het strand

Naast de schommel in de zee op dit super leuke strand op Curaçao is er nog iets wat dit strand uniek maakt. Kokomo Beach is namelijk een van de beste plekken op Curaçao om leguanen te spotten! Deze hagedisachtige houdt zich graag verborgen in de kliffen die Kokomo omringen. Regelmatig lopen de leguanen over het strand, waar ze genieten van het zonnetje. Leguanen laten mensen meestal met rust, maar zo nu en dan wil er nog wel eens een op je bedje klimmen. Geen paniek! Het personeel staat altijd klaar om je te helpen de ongewenste gasten weg te jagen.

Tip!

De strandbedjes op Curaçao kosten 7 gulden per bedje. Wanneer je een luxere dag wil, kun je ervoor kiezen om een cabana te huren. Deze cabana’s kosten 25 gulden per dag en zijn geschikt voor 2 personen. Deze bedjes liggen heerlijk en zijn echt een aanrader!

Wil je meer activiteiten doen tijdens je stage of werk op Curaçao? Check dan onze andere blogs hier!

Ook hebben we een erg leuke TikTok online staan over deze activiteiten! Benieuwd? Klik dan hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media