Vastgoed stage | Hessel

Hi, mijn naam is Hessel en ik studeer momenteel International Business Studies aan de Haagse Hogeschool en ik volg een minor die gefocust is op marketing. Ik wilde heel graag stage lopen in het buitenland en dit heb ik mogen doen op Curacao bij een super gaaf bedrijf in de vastgoed sector!

Kort voorstellen!
Leeftijd: 19 jaar
Opleiding: International Business Study
Soort stage: Meewerkstage
Lievelingsstrand: Mambo Beach
Must-go restaurant: De Visserij
Hier woonde ik: HIER!

hessel student op Curacao

Mijn zoektocht naar een stage
Tijdens mijn online research kwam ik op de site van MATCH terecht. Hier zag ik informatie staan over een marketing stage, dit sprak mij erg aan. Ik vond de branche van deze stage altijd al interessant, dus het combineren van mijn marketingstudie met mijn interesse in de deze branche maakte mij erg enthousiast. Daarna is het eigenlijk heel snel gegaan.

Het contact met MATCH ging snel, makkelijk en er was ook gelijk een klik tussen mij en mijn stagebegeleider. Voor ik het wist was mijn stage dan ook geregeld! Ik mocht bij meerdere bedrijven op gesprek maar heb er uiteindelijk voor gekozen om te gaan voor de stage die me als eerste opviel tussen de stagevacatures!

collage jongen tijdens vastgoed stage op Curacao

Mijn vastgoed stage op Curacao

De vrijheid en het vertrouwen dat ik kreeg tijdens mijn stage vond ik superfijn. Als ik kijk naar mijn werkzaamheden dan bestaan deze voornamelijk uit:

  • Het bijhouden van de website;
  • Foto’s uploaden;
  • Listings updaten & bijwerken;
  • Beheren van social media platforms.

Daarnaast hou ik me ook bezig met andere marketing activiteiten zoals het ontwerpen van billboards en brochures. Dit doe ik allemaal zelfstandig. Ik vind het fijn dat ik word vrijgelaten in de uitvoering van mijn werkzaamheden, maar als ik ergens niet uitkom kan ik altijd vragen stellen, er zijn altijd mensen die je kunnen helpen!

Ik denk dat het zowel voor je persoonlijke ontwikkeling als voor je beroepsontwikkeling echt heel goed is om in het buitenland stage te lopen. En een stage op Curacao, onder de palmbomen waar we elk weekend naar het strand kunnen is dan natuurlijk al helemaal perfect. Ik zou dit echt iedereen aanraden!

collage jongen tijdens stage op Cuuracao

Mijn studentenhuis
Ik woonde in een groot studentenhuis met ongeveer 60 mensen. Het lijkt heel veel (en dat is het ook) maar als je er zelf woont dan valt dat allemaal niet op! Ik had een groep vrienden waar ik veel mee deed. Borrelen, strand, happy hour en dat soort dingen. Inmiddels ben ik nu weer in Nederland maar sommige die heb ontmoet op Curacao zie ik nog steeds!

Het leukste aan een stage op Curacao
Een stage op Curacao is moeilijk uit te leggen aan mensen die het zelf niet gedaan hebben. Het is een tijd om nooit te vergeten en als je het kan doen, doe het!

Benieuwd naar hoe het leven op Curacao is? Check dan de TikTok en Instagram van MATCH!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media