Mijn marketing stage op Curacao | Loïs

Hallo ! Ik ben Loïs Laros, 19 jaar en woon op dit moment op Curacao tijdens mijn Marketing stage bij Match. In deze blog ga ik jullie over mezelf vertellen en wat ik op Curacao doe.

Kort voorstellen!
Leeftijd: 19 jaar
Opleiding: International Business
Soort stage: Meewerkstage
Lievelingsstrand: Wet and Wild
Must-go restaurant: Cabana / Heren at Sea / Saint Tropez

Wie ben ik?

Ik kom uit het kleine dorpje Langeweg wat gelegen ligt bij Breda. Ik woon hier met mijn 2 oudere zussen, vader, moeder en een heleboel dieren. Ik hou ervan om met vrienden te zijn, uit eten gaan, te shoppen, reizen, en naar festivals te gaan.

Ik heb vroeger fanatiek paard gereden in de eventing en springen categorie samen met mijn pony’s Sunshine en Hello. Doordat ik op mijn 16de heb besloten om een exchange year te gaan doen in Amerika heb ik mijn pony’s helaas moeten verkopen en ben ik gestopt met de sport. Na mijn mavo ben ik op 16-jarige leeftijd voor 10 maanden naar amerika verhuist om daar jaar 12, ofwel senior year te gaan doen. Ik heb daar heel erg veel meegemaakt en fantastische dingen mogen doen en mogen zien.

Mijn opleiding

Toen ik weer terugkwam in Nederland ben ik begonnen met de Mbo-studie, International Business marketing en communicaties in Den Bosch op het Koning Willem 1 college. Ik vind Den Bosch een fantastische studentenstad waar veel te doen is. Ik heb het op deze opleiding heel erg naar mijn zin samen met mijn vrienden en vriendinnen. Deze opleiding is in principe 3 jaar, maar ik heb hem versneld afgerond in 2,5. Ik ben heel erg blij dat dit kan op deze opleiding, wat dus ook een grote reden is waarvoor ik voor deze opleiding gekozen heb.

Waarom ik naar Curaçao wilde

Nog nooit was ik naar curaçao geweest en had dus niet per se een idee hoe het hier was. Curaçao was ook niet mijn eerste keus omdat het natuurlijk wat verder weg is en ik daar niet heel zeker over was. Toch heeft Curaçao wel altijd mijn interesse gehad omdat ik verhalen gehoord had, mooie foto’s gezien had en natuurlijk wel wist dat het hier altijd super lekker weer is. Ik persoonlijk houd van het strand en roadtrips, dus daar is Curaçao perfect voor. Ik had een erg leuke stage gevonden die op curaçao was en sindsdien ben ik toch voor de beslissing gegaan om naar het mooie eiland te gaan.

Mijn marketing stage op Curaçao

Voor mijn marketing stage op Curacao loop ik stage bij stagebemiddelingsbureau MATCH. Dit is een bedrijf die studenten helpt en begeleid met een stage zoeken en alles wat er omheen moet gebeuren. Denk aan vergunningen, huisvesting, begeleiding en autoverhuur. Mijn stage is ongeveer 6-7 maanden.

Bij MATCH ben ik terecht gekomen doordat ik haar op TikTok voorbij zag komen met openstaande vacatures voor marketing studenten. Ik heb haar toen een mailtje gestuurd voor wat informatie en zo heb ik een gesprek aangevraagd. Ik en Jayresa konden het al snel met elkaar vinden en toen vertelde ze me dat zij ook nog een stagiair zocht voor MATCH zelf. Dit klonk ontzettend leuk en toen ben ik ervoor gegaan. Nu zit ik op Curaçao en begin ik een heel nieuw avontuur! Ik ga me richten op de marketing en social media voor MATCH. Dit is ook precies wat ik super leuk vind om te doen en mezelf graag mee bezighoudt.

Op Curaçao woon ik in een studentenappartementen complex genaamd Girasol, hierin woon ik samen met mijn huisgenootje Annabel en nog 60 andere studenten. We hebben een heerlijk zwembad en parkeerplaats aan het complex. Ik heb ook een auto gehuurd voor deze 7 maanden. Dit vond ik toch wat makkelijker ivm naar stage rijden en natuurlijk naar het strand en feestjes.

Ben jij benieuwd naar mijn stage-ervaring op Curaçao? Check dan mijn andere blogs hier!

Ook heb ik erg leuke TikToks online staan over mijn tijd op Curacao! Benieuwd? Klik dan hier!

Liefs, Loïs

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media