Mijn marketing stage bij een vastgoedbeheerder op Curaçao | Milou

Heey allemaal! Van jongs af aan was het mijn droom om stage te lopen in het buitenland, en toen de mogelijkheid zich voordeed, greep ik die kans met beide handen aan. Ik ben Milou, en ik kan jullie met trots vertellen over mijn onvergetelijke ervaring van mijn marketing stage bij een vastgoedbeheerder op Curaçao.

Kort voorstellen!
Leeftijd: 21 jaar
Opleiding: Commerciële economie
Soort stage: Meewerkstage
Studentenhuis: Mood
Lievelingsstrand: Playa Kalki
Must-go restaurant: Komé

foto milou tijdens stage Curaçao

Hoe heb ik mijn stage geregeld?

Mijn avontuur begon toen ik in contact kwam met het bedrijf MATCH, dat gespecialiseerd is in het regelen van stages in Curaçao. Ik begon al ruim op tijd met zoeken. Ongeveer vier maanden voor de start van mijn stage. MATCH stond me bij vanaf het allereerste moment en zorgden ervoor dat alles soepel verliep.

Ik had meerdere sollicitatiegesprekken gehad bij bedrijven en uiteindelijk ben ik een stage gaan volgen bij een vastgoedbeheerder. Na het regelen van mijn stage werden de andere dingen geregeld. Denk hierbij aan mijn vergunning en auto. Toen ik eenmaal op Curaçao aankwam werd ik samen met de MATCH stagiaire opgehaald. Gedurende mijn hele verblijf checkten ze regelmatig in om te zien hoe het met me ging. Voor vragen kon ik altijd bij Jay terecht, wat enorm geruststellend was. Denk hierbij aan vragen over het eiland, mijn stage, maar ook voor vragen over mijn stageopdracht kon ik bij Jay terecht!

Mijn studentenhuis op Curaçao

Gedurende mijn tijd op Curaçao verbleef ik in Mood, een levendig complex waar ik samenwoonde met maar liefst 80 andere studenten en jongwerkenden. Dit zorgde ervoor dat ik snel nieuwe mensen leerde kennen, die vaak ook alleen naar het eiland waren gekomen. Het was een geweldige ervaring om samen met hen te wonen en allerlei avonturen te beleven.

Wat deed ik tijdens mijn stage?

Wat mijn stage betreft, daar had ik echt geluk mee! Het was namelijk ideaal dat het kantoor slechts een paar stappen verwijderd was van mijn appartement. Mijn stage volgde ik bij een vastgoedbeheerder op Curaçao en ik was verantwoordelijk voor het beheer van het complex, het onderhouden van de website en het bijhouden van de social media. Het was een uitdagende en leerzame ervaring waarbij ik veel verantwoordelijkheid kreeg en mijn vaardigheden kon ontwikkelen.

Tijdens mijn stage werkte ik samen met een andere stagiair die bij dit bedrijf afstudeerde. Daarnaast moest ik voor mijn studie een onderzoek doen naar hoe de social media effectief kon worden ingezet om nieuwe klanten te bereiken. Ik heb het TikTok account opgezet, leren editen en ook leuke content gemaakt voor Instagram!

marketing stage collage Milou Curaçao

Mijn leven op Curaçao

Het leven op Curaçao draaide natuurlijk niet alleen om stage lopen! Er was altijd wel iets te beleven, of het nu ging om feesten tot in de vroege uurtjes, een avondje naar de bioscoop of gezellig spelletjes doen met mijn huisgenoten. De tijd vloog voorbij en voor ik het wist, was mijn vijf maanden durende avontuur helaas alweer voorbij.

Nu ik terugkijk op mijn tijd op Curaçao, besef ik hoeveel geluk ik heb gehad om deze ervaring mee te maken. De luxe van het kunnen kiezen welk strandje ik elk weekend ging bezoeken met vriendinnen en de heerlijke zon, is iets wat ik nu al mis. Maar de herinneringen die ik heb opgedaan en de vrienden die ik heb gemaakt zijn voor het leven!

Stage lopen op Curaçao was meer dan alleen een professionele ervaring; het was een avontuur om nooit te vergeten en waar ik herinneringen heb gemaakt die ik voor altijd zal koesteren. Als je de kans krijgt om een stage op Curaçao te doen, grijp die dan met beide handen aan. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring met vriendschappen voor het leven!!

Ben je benieuwd naar meer over afstuderen of een stage op Curaçao of wat MATCH voor jou kan betekenen? Check dan snel alle socials hier! Benieuwd welke activiteiten je kan doen tijdens je stage op Curacao? Check dan onze blogs hier! 

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media