Karakter | strand op resort met spa, infinity pool en zandstrand

Een van de meest luxe strandjes op Curacao is Karakter. Karakter is namelijk het strand op Curacao waar je kan liggen in de infinity pool. Daarnaast kan je hier genieten van een heerlijke lunch aan je strandbed, de spa of je kan lekker snorkelen! In deze blog vertel ik jullie alles over onze trip naar één van onze favoriete strandjes.

Meenemen: identiteitskaart
Toegang: gratis
Strandbed: gratis

Voor ieder wat wils zeggen we altijd! Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten strandjes op Curacao waaronder dus Karakter. De meeste stranden hier op Curaçao bevinden zich richting het westen van het eiland. Hier vind je dan ook de azul blauwe zee en witte zandstranden die je altijd op social media voorbij ziet komen.

Als je een ontspannen stranddag wil met service aan je strandbedje en een heerlijke lunch? Dan is Karakter het strand op Curacao voor jou! Dit strand op Curacao heeft namelijk een infinity pool en spa!

Het strand Karakter
Karakter is een van de ‘luxere’ stranden richting Westpunt. Het strand bevindt zich op Coral Estate. Dit is een beveiligd resort waar prachtige huizen staan, maar dus ook de plek waar Karakter zich bevindt. 

Om toegang te krijgen naar dit strand is het belangrijk dat in ieder geval één persoon zijn identiteitskaart meeneemt. Coral Estate is een bewaakt resort. Je moet dus eerst je legitimatie te laten zien aan de security voordat je naar het strand kan!

Zwembad met infinity pool
Als je richting Karakter loopt dan kom je eerst voorbij een zwembad. Dit zwembad hoort bij het hotel ‘Coral Estate’, maar is ook toegankelijk voor jou! Je kan hier gratis liggen en dus ook gebruik maken van het zwembad.

Stage curacao strand Karakter Collage

SPA
Als je met je gezicht richting het zwembad staat en naar rechts kijkt dan zie je een ietwat verborgen deur. Dit is dé spa van Curacao. Wil je tijdens je stage op Curacao ook naar de spa? Lees dan alles over de Eight the experience, dé spa op Curacao, in deze blog:

Het strand
Voor veel mensen is Karakter een van hun favoriete strandjes op Curacao. Wat eigenlijk wel gek is want het is geen lang uitgestrekt zandstrand. Karakter is juist een smal en intiem strand waar circa veertig mensen liggen. Via een trap loop je het water in, wat betekent dat je dus niet via zand in het water gaat.

Wij zijn vandaag gaan liggen op een soort van stoeltjes omdat veel bedjes op het strand al bezet waren. Daarna zijn we gaan eten bij het restaurant en hebben we een shared platter besteld!! Het fijne van deze plek is dat als je het strand op Curacao zat bent je binnen twee minuten in de infinity pool kan liggen.

Stage curacao strand Karakter Collage

Lunchen of dineren
Wij zijn tot nu toe 3 keer uiteten geweest met het studentenhuis bij Karakter. Meestal combineerde we dit met een stranddag waarna we daarna rond een uur of zes in onze strandkleding hier gingen eten. 

Hoewel wij elke keer hier zijn gaan eten na een stranddag is het eigenlijk juist een wat netter restaurant. In de avond gaan de fakkels aan, geniet je van de zonsondergang en op sommige dagen kan je zelfs genieten van de livemuziek! 

Karakter is in ieder geval ons lievelingsstrand. Benieuwd naar onze stage op Curacao? Lees dan alles in onze blogs hieronder!
Lisa:
Romy:
Robin:

Leuk en handig om te weten!
Wij zijn bij Coral Estate blijven slapen voordat we een de Christoffelberg gingen beklimmen zodat we nog een uurtje langer konden blijven liggen (erg hè haha). Mocht je dat ook willen dan kan je hier kijken naar een kamer! Tip: soms hebben ze ook een local of studentenkorting! https://coralestateluxuryresort.com/

Benieuwd naar hoe het leven op Curacao is? Check dan Playa Lagun. Of je kan op onze TikTok en Instagram kijken hoe het leven op Curacao eruit ziet!

Dit bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media