Mooie bikini’s winkelen op Curaçao voor een goede prijs? Bezoek dan C-Spirit!

Helaas voor alle shopaholics valt er weinig te shoppen op Curaçao. Er zijn namelijk geen lange winkelstraten of shoppingmalls. Als je goed zoekt, zijn er wel een aantal superleuke winkeltjes waar je leuke kleding of sieraden kunt vinden! Vandaag neem ik jullie daarom mee naar een super trendy winkel die alles verkoopt wat jij nodig hebt op het strand!

Openingstijden

Zo – Ma: Gesloten Di – Za: 12:00 – 14:00, 17:00 – 19:00
Adres: Seru Loraweg, Willemstad, Curacao
Instagram: Klik Hier!

Shoppen op Curacao: Meet Carolien

C Spirit is een concept store op Curaçao, de eigenaresse is Carolien, een 38 jarige vrouw geboren en getogen op Curaçao! Carolien heeft voor vijf jaar in Nederland gewoond waar ze in de V&D werkte in Rotterdam en Den Haag. Haar hele leven heeft zij al de droom gehad om een eigen conceptstore te openen en heeft ze een passie voor het strand en de zee. Nadat Carolien naar Bonaire is verhuist, en daarna weer teruggegaan is naar Curaçao heeft ze die droom werkelijkheid gemaakt. Kleinschalig is ze begonnen met het inkopen van badpakken, haar winkeltje werd steeds groter en groter waardoor ze naar een pand moest, na op twee verschillende plekken hebben gezeten zit ze nu op een heerlijke plek centraal gelegen op Curaçao! In oktober bestaat C-Spirit alweer zes jaar!

CSpirit shoppen curacao

De naam C-Spirit komt voort uit de C van de eigenaresse en Spirit of the sea, Carolien is groot fan van het strand en de zee, ook begint de naam van haar beste vriendin met een C. Hoe toevallig?!

Hierboven kan je een sfeerimpressie zien van de winkel. Ze zit in het pand samen met een kapper genaamd Cherie! De winkel heeft een super mooie uitstraling en heeft voor iedere dame leuke betaalbare keuze uit badkleding en beachwear.

Benieuwd naar andere winkels op het eiland? Klik dan Hier!

Ook hebben we een TikTok over deze winkel online staan! Benieuwd? Klik dan Hier!

Dit bericht delen
Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Jay

Bon Bini, Leuk dat je richting Curaçao wil komen🌴! Kan ik je ergens mee helpen? Ik sta je graag te woord als je vragen hebt..☀️
by Best4u Media